Hila transmet a la Fundació Handisport «el compromís municipal amb l’accessibilitat»

16 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Reunió Handisport 1El batle de Palma, José Hila, s’ha reunit avui a l’Ajuntament amb el fundador de la Fundació Handisport, Rafel Winklemann, en una trobada a la qual també han estat presents les regidores d’Educació i Esports, Susanna Moll; de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs; i de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover.

Durant la reunió, el batle ha transmès que l’accessibilitat és  un dels eixos prioritaris de l’Ajuntament, una institució molt sensible amb les persones amb discapacitat, amb qui tenim un ferm compromís d’actuacions concretes» . Hila considera l’accessibilitat » una obligació i no només una possibilitat de millora a les institucions».
Les regidores han comentat els primers avenços que ha fet les àrees en favor de l’accessibilitat, tant a Esports, com Turisme, Benestar i Infraestructures i altres departaments, que fan feina de forma coordinada per donar suport a iniciatives accessibles i eliminar les barreres arquitectòniques de la nostra ciutat. 
 
La Fundació Handisport va néixer el 2007 per fomentar que les persones amb discapacitat puguin realitzar activitats esportives, aconseguint així una integració real a la societat a través de l’esport.
 
Adjuntam imatges de la reunió.
Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados