Son Sardina Femeni – Levante las PLanas (Domingo 11,45 Hrs)

14 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Son SardinaEl proper Diumenge 15 a les 11:45 hores, l’AD Son Sardina rep la visita de l’actual campió de lliga de la Segona División Nacional, el Levante las Planas, en el nové partit de la competició.

L’equip català però no passa per el seu millor moment després de sumar 1 punt en els darrers 2 partits i ha vist com el líder, el Seagull de Badalona, s’allunyava a 9 punts en el lideratge després de golejar-l’ho, la setmana passada, per 3 gols a 4. Tot i els darrers mals resultats, el Levante las Planas segueix sent un dels candidats al títol gràcies al seu potent equip que destaca per una imponent forma física i per la qualitat d’algunes de le seves jugadores.

Per la seva pat, l’AD Son Sardina, que també suma 1 sol punt en els darrers 2 partits, podria avançar les catalanes a la classificació en cas de victòria i mantenir-se a la part alta de la lliga. A diferència del seu rival, l’equip groc encadena molt bons partits amb moltes ocasions de gol però manté la seva tradiciona dificultat per materialitzar-les.

El partit es preveu molt intens, amb molt de ritme i amb 2 equips que estan cridats a lluitar per les primeres places.

La previsió del temps per a s’hora del partit és de cel descobert.

 

AD Son Sardina

Comentarios cerrados