Sports de ca Nostra

Convocatòria: Barridiada a S’Indioteria‏

20151003_Barridiada Son Gotleu_1Demà dissabte, 14 de novembre, la jornada ludicoesportiva de BARRIDIADA es realitzarà al barri de S’Indioteria (a la plaça de Miquel Riera i Perelló).

Aquesta activitat va dirigida a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys, i famílies (mares, pares, padrins, padrines) que estiguin disposats a gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri.
A més,  hi haurà la visita el camió del reciclatge i que els nins i nines poden portar bombetes i fluorescents, roba, joguines, piles, petits electrodomèstiques, material informàtic (ratolins, teclats, etc.), CDs-DVDs, càpsules de cafè, paper i cartó i envasos lleugers.
És una activitat gratuïta que té lloc tots els dissabtes, amb horari de 10.30 a 13.30h. 
Dia. Dissabte 14 de novembre
Hora. De 10:30 a 13:30h
Lloc. Plaça de Miquel Riera i Perelló. S’Indioteria.

 

Los comentarios están cerrados.