PB Els Tamarells: La penya solidària, dia 13 tots som Antoni‏

11 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

escut PB Els TamarellsAntoni Jiménez Oliver és un nin de Felanitx, d’un any i mig d’edat, que pateix una important minusvalidesa sensorial i motriu. La malaltia no està diagnosticada ni catalogada, tampoc se saben encara quines són les passes correctes i adequades per poder donar més qualitat a la seva vida. Té una dificultat visual quasi absoluta, mentre l’auditiva i la motriu també són molt importants. De moment d’està cercant el millor camí per fer la vida més fàcil a Antoni. 
L’any passat, la Penya Barcelonista Els Tamarells, juntament amb voluntaris i esportistes de la comarca, va posar en marxa la iniciativa de la Trail Solidària per ajudar a Joan Garcias Manresa, un jove de Campos, a aconseguir una cadira de rodes que necessitava per continuar amb una vida millor, i que els ingressos de la seva família no li podien proporcionar. Aconseguírem 3.579 en menys de mitja hora, i el Parc Municipal es va omplir de gent vinculada a l’esport (fins a 600 persones amb destacats esportistes com Tòfol Castanyer, Toni Peña, Joan Nadal o Tolo Fiol) per participar en aquella primera Trail Solidària. Ho aconseguírem, i en Joan des de fa un any ja gaudeix de la seva cadira de rodes. Enguany hi tornam a ser i volem lluitar amb totes les nostres forces per aconseguir una cadira adaptada i una maqueta ortopèdica adequada a les necessitats d’Antoni Jiménez Oliver, que tenen un cost molt similar a la quantitat que aconseguirem l’any passat. 


La Trail que celebrarem dia 13 de desembre tindrà un format similar, aquesta edició amb dos recorreguts. Un de 10 kms, pels qui només puguin/vulguin caminar; i un d’uns 23-25 kms pel qui vulguin córrer suau per la muntanya, gaudint del espectaculars paratges que tenim pel Calvari, Es Picot, Sant Salvador, Es Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, etc.

 

  No hi ha inscripció prèvia ni se cobra res per participar, és la voluntat de cadascú. A les 9 hores ens veurem tots en el Parc Municipal, i tindrem paperetes de 2 euros per una rifa d’obsequis que ens aportin esportistes reconeguts i establiments que se vulguin adherir. Abans de partir farem la rifa, entregarem els obsequis, i la recaptació a la família del nin, que servirà per ajudar a que Antoni pugui tenir aquesta cadira adaptada. Creiem que serà una jornada magnífica on esport i solidaritat es tornaran a donar la mà.

   Per més informació visitau l’esdeveniment creat a facebook “II Trail Solidària Felanitx, tots amb Antoni”. Un poc de tu serà un molt de tots.Antoni Jiménez Oliver 1 Antoni Jiménez Oliver Cadira adaptada 1 Cadira adaptada 2 Cadira adaptada 3 Castell de Santueri Es Picot panoràmica 2 panoràmica 4 panoràmica 5 Sant Salvador

Comentarios cerrados