C.V. SOLLER

11 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
C.V.SollerPrimera derrota absolutament merescuda de les nostres jugadores del cadet femenĂ­-A de Construccions Miquel Morell per un clar 3-1 amb parcials 25-21,25-14,24-26 i 25-15,en un partit molt irregular i en e que en cap moment les bones sensacions trobades durant la setmana van sortir a flotaciĂł.
No es pot dir que alguna de les facetes del joc funcionessin, ja que des de la recepciĂł fins a la rematada passant per la col·locaciĂł i el servei,van ser francament horribles,molt,perĂČ que molt per sota del nivell demostrat en infinites ocasions,sent la defensa l’Ășnic aspecte positiu del partit.
La trobada començava amb un primer set on les de la vall van ser tot el temps a remolc,plantant cara al final del set quan la remuntada es veia impossible,al final el primer parcial es quedava a casa, 25-21.
El segon per oblidar,moltĂ­ssims errors en servei i recepciĂł,regalant el segon parcial de manera escandalosa, 25-14.
El tercer una mica més del mateix,encara que aquesta vegada aconseguien avançar-se al marcador i guantar fins a un ajustat final, 24-26.
En el quart les sensacions alguna cosa mes positives del final de l’anterior parcial feien pensar en remuntada, encara que aquesta vegada si que el local no es va deixar espantar i va liquidar el partit amb un contundent 25-15.
Proper partit un rival més que complicat, ja que visita Sóller el potent Manacor,partit en el qual les nostres guerreres necessitessin mes bon joc per plantar-los cara.
CADET F. B : EL CVS BAR BINI SÓLLER NO POT AMB UN GRAN PORTO CRISTO

Posted: 11 Nov 2015 06:02 AM PST

CVS BAR BINI SOLLER 0-3 CV PORTO CRISTO
Aquest passat dissabte les Cadets B del CV SĂłller varen disputar el seu segon partit contra un CV Porto Cristo molt encertat.
Les solleriques començaren el primer set molt nervioses i els va passar factura, ja que el Porto Cristo amb ajuda d’un potent servei va passar per damunt de les nostres.
El segon i el tercer set van seguir amb la mateixa tĂČnica, les de Porto Cristo sempre per davant i les nostres intentaren seguir sumant, ara bĂ©, sense gaire Ăšxit. És veritat, que al tercer set les solleriques jugaren molt millor i amb una bona defensa plantaren cara, pero sense aconseguir endur-se el set.
Aquesta setmana hauran de fer molta feina, ja que dissabte que ve visiten al lider de la categoria, el muro.
Resultat: 12-25/ 17-25 / 14-25

JUVENIL F. A : DERROTA CLARA DEL CVS FET A SÓLLER A MANACOR

Posted: 11 Nov 2015 06:03 AM PST

CV Manacor 3-0 CVS Fet a Soller

Jugaren: Antonia, Adela, Maria, Maria, Aina, Maria Antonia, Miquela, Neus, Jenny i les cadets Laura, Marga i Carla.

Molt mal partit per part de les solleriques que en cap moment tengueren opcions de endur-se el partit.
Els tres set varen ser molt iguals on es varen començar molt be, la recepció i sobretot el nostre servei funcionava, pero cap a la meitat del sets es varen començar a baixar els braços, les recepcions ja no eren bones, es fallava en el servei i els atacs estaven molt ben controlats pel bloqueig i la defensa contraria, en definitiva, no creavem perill.
Ara toca reflexionar d’aquesta derrota i millorar per poder oferir un millor partit el prĂČxim encontre.