ÈXIT DE LA GALA DEL FUTBOL 2015‏

10 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB
IMG_7011Un milenar d’assistents va omplir el menjador de Son Termens durant la Gala del Futbol que va premiar els campions de la Temporada 2014-2015 i va lliurar les Botes d’Or de la FFIB. Entre altres autoritats, hi varen assistir el vicepresident del Govern, Biel Barceló, i el batle de Palma, José Hila.
Enguany, les Botes d’Or han estat per:
SERGI DARDER MOLL (futbolista de projecció internacional)
ANTONIO JESÚS VADILLO (Futsal Palma)
PATRICIA GUIJARRO (selecció espanyola)
Organitzada per ULTIMA HORA i la FFIB, la Gala va reunir els campions de les lligues oficials de les categories amateurs per al lliurament oficial dels guardons als campions.
També se varen lliurar les distincions a les persones que han destacat en la promoció del futbol.
PERSONATGES CONVIDATS D’HONOR
La Festa va comptar amb la presència dels dos seleccionadors recentment proclamats Campions d’Europa:
Luis de la Fuente, victoriós en la Copa d’Europa de Seleccions masculines Sub-19 i Pedro López, guanyador de la Copa d’Europa de Seleccions femenines Sub-17.
Els seleccionadors venien acompanyats dels dos trofeus europeus, que varen presidir la Gran Gala.
El president de la FFIB, Miquel Bestard, va tancar l’acte desitjant que es mantengui la unió entre tots els estaments de la Federació, perquè així, va dir, la institució és més forta i pot seguir millorant, com en els darrers anys, durant els quals ha aconseguit duplicar les fitxes i multiplicar el seu patrimoni, que ja compta amb una seu en propietat, la «Casa del Futbol» de Son Malferit.
Va acabar dient:

«Vull afegir aquí una decisió que he près aquests dies, perquè molts de voltros m’ho heu demanat:

Me tornaré a presentar per presidir la Federació de Futbol d’aquetes Illes. Molts me diuen que jo he contribuït a fet unir el futbol d’aquestes Illes. No he estat totsol.

Jugadors, àrbitres, entrenadors, directius, representants des clubs, colaboradors, periodistes, tots mereixeu una enhorabona per la feina feta en favor del futbol i de la Federació. Jo som un més que estaré sempre a sa vostra disposició».

FFIB

Comentarios cerrados