NOVA PRESENTACIÓ SORPRENENT DEL CVS DAVANT TOTA LA FAMÍLIA DEL VOLEI SOLLERIC

5 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyEl passat diumenge dia 1 de Novembre, el CVS celebrà la tradicional presentació dels seus equips davant bona part dels pares i simpatitzants del Volei Solleric que no es varen voler perdre l’especial ocasió.

Enguany, els mestres de cerimònia, Campillo i Pericas, aparegueren vestits de Valentes Dones (Pepa i Tonyi) per conduir un ilusionant sorteig de Loteria Voleibolística amb l’esperança de que ens toquessin bons premis per gaudir d’una gran temporada 2015-2016.

D’esquerra a dreta: na Tonyi, es Calvo, es des Bombo petit, es des Bombo enorme, s’acomodador i na Pepa…
Amb dos «bombos», alfombres i altres complements decoratius vestint el pavelló de Son Angelats, els jugadors del CVS anaren sortint del «bombo» gran per un «tobogán» que va ser la gran atracció pels mes petits i els no tant petits. Un a un, anàren desfilant tots els jugadors del Club Volei Sóller i de l’escoleta municipal. Un total de 202 jugadors que varen gaudir del moment.
Moment en que Toni Pericas com a entrenador des Sénior masculí A surt des «bombo»

Al «show» no li faltaren alicients. A més del «tobogan», el «Calvo de la Lotería» (Andreu Sastre) també va voler repartir sort i durant tota la vetllada va rebre als jugadors amb confeti i bimbolles de sabó davant les rialles dels assistents que no esperàven la seva presència.

Panoràmica de sa grada de Son Angelats plena a vessar…

Al final, el President del Club Volei Sóller, Alfons Ramon, va dedicar unes paraules d’agraïment a tots els assistents i despres es va procedir a menjar una picada amb tot el que els jugadors havien duit al Bar de Son Angelats.

Des de el CVS es vol agraïr especialment la presència de pares i familiars i evidentment el seu recolzament durant els 16 anys de vida que té el CVS. Als sponsors per la seva implicació constant en el dia a dia del club i a tots els membres del CVS que any rera any segueixen compartint moments especials a força de feina i molta ilusió.

Foto de família
Molts d’anys de CVS!!, fins aviat!!.

Comentarios cerrados