NIT DE HALLOWEEN DE LA SECCIÓ DE BASQUET‏ CC.EE.SANT LLUIS

3 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG-20151031-WA0004-1024x576El passat dissabte va tenir lloc la celebració de la Nit de Halloween, la nit més terrorífica de l’any, i desde el CCE Sant Lluís, per segon any consecutiu s’ha organitzat una festa a Ses Canaletes.

Una festa que va comptar amb la barretja del terror d’aquest dia i del bàsquet. Ambdós ingredients units van donar com a resultat una nit terroríficament divertida.

La nit va començar amb el clàssic 3×3, en la que petits i grans, disfressats per l’ocassió, van gaudir del bàsquet sense l’esperit competitiu clàssic a la que et dú la competició. Simplement passar-ho bé jugant amb companys i amics. El bon humor i les disfresses més terrorífiques van esser omplir el parquet de Ses Canaletes de diversió.

Però la festa no es limità al 3×3. Els monitors i entrenadors de la Secció de Bàsquet van preparar el “Túnel del terror”, en la que petits i grans van gaudir dels personatges més terrorífics de Ses Canaletes.

La jornada encara tenia un aperitiu final. Una coreografia gairabé improvisada va fer ballar a jugadors i entrenadors en mig de la pista, podeu veure el video complert al seguent enllaç,  CCE Sant Lluís Halloween 2015 .

Així es va posar punt i final a una gran nit en la que cal agrair en primer lloc a l’Ajuntament de Sant Lluís i a l’empresa Biosport per le cessió del Pavelló per aquest acte, als entrenadors de la Secció de Bàsquet, ells  sempre disposats a donar una mà, als jugadors i jugadores que hi van participar i, com no, a “l’ànima mater” d’aquesta festa, el nostre Coordinador, Joan Martínez Escala.

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados