SIGNAT EL CONVENI SOBRE FUTBOL ESCOLAR (2.500 futbolistes)‏

30 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FFIB
DSC00225LA FFIB I EL CONSELL DE MALLORCA PROMOUEN EL FUTBOL BASE

La FFIB i el Consell de Mallorca han signat avui migdia el conveni a partir del qual la FederaciĂł es compromet a prestar el seu suport al programa Jocs Esportius Escolars, que organitza la instituciĂł insular a travĂ©s de la seva Ă rea d’Esports.
L’acte ha estat a la Casa del Futbol de la Federació i l’han protagonitzat el president de la FFIB, Miquel Bestard, Francesc Miralles, conseller de Cultura i Esports del Consell, i Margalida Portell, directora insular d’Esports.
Aquest Conveni afecta més de 2.500 nins de Futbol Base de Mallorca. Aquests representen el col·lectiu mes nombrós dels Jocs Esportius Escolars, que du endavant el Consell.
La DirecciĂł Insular d’Esports del Consell de Mallorca exerceix la responsabilitat de l’organitzaciĂł i coordinaciĂł dels Jocs Esportius Escolars, que acullen jornades i diades esportives a totes les comarques de Mallorca a partir de la categoria de pre iniciaciĂł (infants de 4 i 5 anys). La iniciativa respon a objectius de caire formatiu, pedagĂČgic i recreatiu, i compta amb reglaments adaptables a qualsevol instal·laciĂł, amb porteries i materials adients a les caracterĂ­stiques dels participants.

Comentarios cerrados