Sports de ca Nostra

TORNA LA PRESENTACIÓ DEL CVS, T’HO PERDRAS?

c.v.sollerAmb les primeres jornades de les competicions i amb tots els equips del CVS en marxa, arriba, com ja és habitual en els darrers anys, la Presentació del Club Volei Sóller. Presentació que, de la mà de Toni Pericas i Pep Campillo ja fa un any que es va gestant perquè encara no s’ha acabat sa presentació de cada any, que ells dos ja tenen en marxa sa de s’any següent. No té desperdici.

I si ells dos son els ideòlegs, darrera ells es posa en marxa tota sa maquinària des CVS. Membres des club, pares, simpatitzants, familiars… Tothom que té ganes de sumar perquè sa presentació surti el millor possible compareix pel pavelló amb ganes d’ajudar i no hi falta ningú.

L’any passat vàrem rebre la visita d’Asterix i Obélix a la recerca de la poció màgica del CVS, quina la faran enguany?… Diumenge a partir de les 19:00 h ho sabrem… Tothom convidat!…

Los comentarios están cerrados.