Cinc lluissers trucats per la selecciĂł menorquina

28 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

otherAppsImageRafa Berenguer i Tomeu Rossello en AlevĂ­ i els seus companys de l’Infantil B, Josep Pons, Guiem Garcia i Jaume Rotger han estat seleccionats per el respectiu combinat menorquĂ­ de la seva categoria per a la primera convocatĂČria posterior a l’Interilles i amb les vistes posades a l’ediciĂł de l’any que ve.

Per a Rafa i Tomeu Ă©s la seva primera trucada amb el combinat menorquĂ­ premi a la feina feta des dels seus inicis i una oportunitat per a ells de representar a tots els seus companys d’equip en aquesta primera trucada del seleccionador, Joan Femenias.

Per la seva banda, Jordi Pons, seleccionador Infantil ha convocat els tres jugadors de primer any per a aquesta primera sessiĂł de la selecciĂł. Per a Josep, Guiem i Jaume no Ă©s la primera trucada perĂČ no per aixĂČ la il·lusiĂł a disminuĂŻt, els tres sĂłn habituals d’aquestes convocatĂČries fruit de la seva mĂ xima dedicaciĂł, al costat de la de molts altres companys que podrien tambĂ© haver estat cridats, i que representeran a la nostra Entitat en l’entrenament d’aquest cap de setmana.

El diumenge 1 de novembre al Municipal d’Es Castell hi haurĂ  fins a cinc representants de la nostra Entitat que bĂ© mereixen aquesta cridada.

CCE Sant Lluís                    

 

Comentarios cerrados