Sports de ca Nostra

Cinc lluissers trucats per la selecció menorquina

otherAppsImageRafa Berenguer i Tomeu Rossello en Aleví i els seus companys de l’Infantil B, Josep Pons, Guiem Garcia i Jaume Rotger han estat seleccionats per el respectiu combinat menorquí de la seva categoria per a la primera convocatòria posterior a l’Interilles i amb les vistes posades a l’edició de l’any que ve.

Per a Rafa i Tomeu és la seva primera trucada amb el combinat menorquí premi a la feina feta des dels seus inicis i una oportunitat per a ells de representar a tots els seus companys d’equip en aquesta primera trucada del seleccionador, Joan Femenias.

Per la seva banda, Jordi Pons, seleccionador Infantil ha convocat els tres jugadors de primer any per a aquesta primera sessió de la selecció. Per a Josep, Guiem i Jaume no és la primera trucada però no per això la il·lusió a disminuït, els tres són habituals d’aquestes convocatòries fruit de la seva màxima dedicació, al costat de la de molts altres companys que podrien també haver estat cridats, i que representeran a la nostra Entitat en l’entrenament d’aquest cap de setmana.

El diumenge 1 de novembre al Municipal d’Es Castell hi haurà fins a cinc representants de la nostra Entitat que bé mereixen aquesta cridada.

CCE Sant Lluís                    

 

Los comentarios están cerrados.