Sports de ca Nostra

Noticias del C.V. Soller

c.v.sollerEstos son los resultados y diferentes crónicas de los equipos del club de este pasado fin de semana

SÉNIOR M. A : VICTÒRIA DEL BAR SON ANGELATS SÓLLER EN UN PARTIDAS DE VOLEI DAVANT EL CV EIVISSA

 

SÉNIOR M. A : VICTÒRIA DEL BAR SON ANGELATS SÓLLER EN UN PARTIDAS DE VOLEI DAVANT EL CV EIVISSA

Posted: 26 Oct 2015 12:47 AM PDT

BAR SON ANGELATS SÓLLER 3-2 CV EIVISSA (25-18/17-25/19-25/25-12/16-14)

El nombros públic, entre sollerics i eivissencs, que presenciaren el partit dels nostres Sénior el passat dissabte varen gaudir d’un gran espectacle esportiu en el que ells també varen ser protagonistes animant durant les més de dues hores que va durar l’encontre i fent que el joc es desenvolupes en un ambientas.
El marcador reflexa el que va ser el partit. Cops constants entre dos equips molt ben treballats, amb infinitat de recursos tècnics i tàctics, plens de jugadors joves d’alt nivell que aprofitaven cada oportunitat per puntuar i castigar les errades del rival i els encerts propis. Els sets es varen repartir de forma alterna fruit dels moments anímics que passàven els jugadors en pista.
Els dos sets guanyats pels Eivissencs fóren fruit del seu encert en servei i de la mala recepció sollerica que propiciava atacs en desavantatge davant el bloqueig i la defensa Eivissenca que en el contratac acabava per endurse’n la majoria de punts.
Per la seva banda, els nostres, guanyàren el primer i quart sets. Els millors en recepció, en que els nostres dos col-locadors, Tià i Dami, poguéren distribuir amb mes comoditat i els nostres atacants ho aprofitaren per liquidar els sets de forma clara.

MOMENT DE LA CELEBRACIÓ DELS NOSTRES DESPRES DEL PARTIT

En el tie break definitiu, l’igualtat va ser constant, i fins el darrer moment no es va decidir el partit. Destacar el partidas de tot el grup solleric, amb molts recursos i amb molta banqueta que donà solucions quant les coses no funcionaven.

Els sollerics, tot i que és anecdòtic a aquestes alçades de temporada, encapçalen la classificació juntament amb el CV Son Ferrer i jugaran el proper partit el 8 de Novembre a Son Angelats davant el CV Maó. Enhorabona!!

SÉNIOR F. : CONVINCENT VICTÒRIA DEL CVS SÓLLER TOURS DAVANT EL CV EIVISSA

Posted: 26 Oct 2015 12:22 AM PDT

CVS SOLLER TOURS 3-0 CV EIVISSA 25-18/25-17/25-20
El passat dissabte dia 24 les nostres nines  CVS Sóller Tours rebien la difícil visita del CV Eivissa en un partit que es va jugar a les 13 h en el pavelló de Son Angelats amb un públic molt animós que va donar vistositat a l’espectacle que varen oferir els dos equips, el partit  va acabar amb una gran victòria per les nostres nines per un clar 3-0.

 El partit començà molt igualat, amb molt de respecte per part dels dos equips. Les solleriques intentaven controlar el potent atac per quatre de les visitants e intentaven fer mal a la defensa eivissenca per diferents zones d’atac, brindant un gran espectacle al nombrós públic que va acudir al pavelló.
Els sets varen ser molt parescuts amb dos equips lluitadors on la nostra defensa va ser millor que les rivals però això la diferencia en el marcador. Cal destacar el gran partit que féren les nostres nines com a conjunt en general demostrant ser un bloc sòlid tant en atac com defensa, repartint molt be es joc per part de la col·locadora Nena Ramon que va fer que ataquéssim per totes les posicions del camp, tot això afegit a la feina defensiva va començar amb gran bloqueig va fer que guanyéssim un partit complicat més còmodament de lo previst en un principi.
 
El proper partit de les nostres serà el proper 8 de Novembre també a Son Angelats, davant el CV Bunyola.

JUVENIL F. A : EL CVS FET A SÓLLER PERD DAVANT EL CIDE TOT I JUGAR UN BON PARTIT

Posted: 26 Oct 2015 12:57 AM PDT

CVS FET A SÓLLER 0-3 VC CIDE (15-25/20-25/21-25)
Jugaren: Adela, Miquela, Neus, Maria M., Maria A., Maria Antonia, Antonia, Jenny, Aina i les cadets Marga, Laura i Aina.
Molt bon partit el que féren les juvenils del CVS. Pel que fa al primer set, el més fluixet dels tres, les solleriques entraren amb nervis i sense tenir moltes referències del que tenien que fer, amb molt bona recepció i defensa on no estaven contundents en la finalització dels punts.
El segon i el tercer set foren iguals, on aconseguiren, apart de seguir amb la mateixa dinàmica en defensa i recepció, ser un poc més contudents en atac i també millorà el servei en aquets dos sets envers al primer.
Proper partit de les nostres el 7 de Novembre a Na Capellera davant el CV Manacor. Molta sort!..

JUVENIL F. B : EL CVS NÀUTICA SÓLLER DEMOSTRA QUE TREBALLAR EN EQUIP FA QUE LES COSES FUNCIONIN

Posted: 26 Oct 2015 12:06 AM PDT

CV SON FERRER 2 – 3 CVS NÀUTICA SÓLLER (25-23/13-25/8-25/25-23/13-15)
Pel CVS jugaren: Lluïsa, Sílvia P, Maria, Laura G, Marta, Rosa, Cris, Laura F, Clara, Clàudia, Sílvia S i Sílvia M.
Partit amb alts i baixos el disputat per les nostres juvenils B el passat dissabte a Son Ferrer, però que es va resoldre de manera favorable.

Les nostres varen començar el partit concentrades i aficades des de l’inici i varen aconseguir una avantatge  en el marcador de fins a 5 punts (15 a 20), però com qui no vol la cosa la concentració va desaparèixer i les de Son Ferrer ho aprofitaren per acostar-se al marcador, acabant emportant-se el set per un ajustat 25 a 25.
Els dos sets següents van tenir clar color solleric i les nines no donaren opció a les contràries, emportant-se els sets per uns clars 13 a 25 i 8 a 25, donant rodatge a la banqueta, sobre tot en el tercer set.
Tot feia preveure que amb el quart set arribaria el final del partit, però no va ser així, les de Son Ferrer van començar a agafar avantatge al marcador, i no fou fins després del segons temps mort demanat per l’entrenadora que l’equip va reaccionar. Amb un bon grapat de bons saques i feina en defensa les nostres aconseguiren igualar el set fins al 23-23…que es va resoldre cap al costat de Son Ferrer com ja havia passat al primer set.
Amb l’adrenalina i les ganes amb les que s’havia acabat el quart, les indicacions de l’entrenadora van ser de seguir amb el mateix ritme i ganes, tant a dins la pista com a fora.  El tie break fa començar totalment favorable al Nàutica Sóller, amb un parcial de 6 punts a 0 a favor, però els nervis seguien a l’ambient i el set es va tornar a igualar fins al final on, aquest cop si, les solleriques van resoldre amb dos bons serveis i dos millors atacs i un 13 a 15 celebrat per totes les jugadores al mig del camp.
Tercer partit seguit guanyat de tres disputats, deixant molt bones sensacions tot i els alts i baixos, doncs l’actitud tant de les jugadores en pista com de les de la banqueta va sumar i va fer que l’equip aconseguís la victòria. Feina d’equip se’n diu això.
 
El proper partit de lliga es disputarà a casa contra l’Esporles VC, líder en aquests moments del grup i que encara no ha cedit cap set; divendres 6 de novembre a les 20:00 h.

INFANTIL F. A : CLARA VICTÒRIA DEL CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 26 Oct 2015 12:02 AM PDT

CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER 3-0 LA SALLE P.I. amb parcials 25-10/25-15/25-12
El nostre equip Infantil femení del CVS Const. Marc Galindo Sóller va començar la competició ja que la primera jornada va descansar i ho va fer de la millor manera possible guanyant de forma clara  per 3-0 al conjunt col·legial de ciutat. El partit no va tenir molta història ja que des del començament es va veure la diferència entre un equip i l’altre.

Les nostres nines mostraren en principi molt de nervis degut a l’estrena en la competició però de mica en mica es trobaren més a gust damunt la pista i començaren a desenvolupar el seu joc, amb bones accions per part de totes, ja que l’entrenador local va donar minuts a totes les seves jugadores i aquestes estigueren a bon nivell.
 
 
El proper divendres dia 30 a les 18.30 h les nostres visitaran a l’Alaró per jugar contra les jugadores locals, esperant que facin un bon partit.

Los comentarios están cerrados.