Sports de ca Nostra

CLUB VOLEIBOL MANACOR

voley manacor

voley manacor

DEBUT AMB DERROTA DE L’EQUIP DE 1ª DIVISIO NACIONAL.
CV. VALENCIA – PODES I TALES CV MANACOR : 3-1 (27-25, 25-9, 18-25, 25-16)

RESULTADOS 1ª JORNADA

El nostre equip començava la tercera Temporada consecutiva a la 1ª Divisió Nacional visitant la sempre difícil pista del CV. València, un dels equips capdavanters de la categoria.
Després de perdre un primer Set molt igualat, en el segon no va funcionar gens la recepció i varem perdre aquest segon Set amb molta claretat. El nostre joc va millorar en el tercer Set i el varem guanyar amb relativa comoditat. Les errades en recepció varen tornar aparèixer en el quart Set i res varem poder fer per forçar el cinquè Set.
Aquest dissabte debutam a Manacor amb el CV. Mintonette Almería, un equip nou a la categoría i que ha guanyat a la primera jornada dins el CV. Cuenca per un clar 0-3. Aquest partit se juga a les 19’00 hores al Pavelló de Na Capellera.

C.V. MANACOR

Los comentarios están cerrados.