Sports de ca Nostra

PREVIA JORNADA JUVENIL‏ CCE Sant Lluís : El que no et mata et fa més fort

IMG_33541Durant la temporada hi ha partits en què es diu que un te poc a perdre i molt a guanyar i el partit de demà dissabte del nostre equip juvenil a San Carlos és un clar exemple d’això.

Un rival que a priori ha d’estar per plantilla a la zona alta de la taula, actualment en posició privilegiada que li permet tenir un peu a semifinals i davant el conjunt de Elias Noval que amb les tres derrotes consecutives s’allunya pràcticament de les seves aspiracions per arribar a semifinals. Però, coses del futbol, ​​tot es pot voltejar i mes si es tracta d’un equip que està en fase d’construcció i que va ser capaç de vèncer al camp de l’actual líder, el CE Alaior, fa poques dates.

Amb tot perdut, els blaus arriben a un terreny de joc amb història i del que ells volen formar part d’aquesta història si aconsegueixen els tres punts, cosa que lluitaran, cercaran, disputaran, tot per demostrar que aquest equip pot competir i guanyar a qualsevol rival.

El partit de demà (17:00 h.) és un partit per a valents, un partit per guanyar, un partit en què els dos equips volen buscar les semifinals de Copa Juvenil i donar-se la primera alegria de l’any. Com diu el refranyer espanyol, “el que no et mata et fa més fort”

Los comentarios están cerrados.