Sports de ca Nostra

CAP DE SETMANA‏, CCE Sant Lluís

Logo-CCE-Sant-Lluís-portada-300x100No hi ha dubte que per molt que a un li agradin els entrenaments al cap ia la fi quan arriben els partits l’adrenalina puja al costat de la il·lusió de donar una bona imatge i perquè no aconseguir una victòria que permeti que la setmana s’afronti d’una altra manera. I amb aquest objectiu afronten aquest cap de setmana la totalitat dels equips en competició del nostre planter.

Els més matiners a calçar-se les botes i disputar el seu envit del cap de setmana són els A i C de categoria Aleví que respectivament s’enfrontarann a CE Ferreries A (dissabte a Sant Bartomeu a les 09:30 h.) i CD Menorca C (dissabte a l’Estadi Maonès a les 09:30 h.) per donar inici a la 5º Jornada en els dos grups d’aquesta categoria.

Els de Cecilio Morente matinaran per desplaçar-se a Sant Bartomeu en una trobada on tots dos equips cercaran endur-se els tres punts cosa que no van aconseguir els blaus el cap de setmana passat davant el CE Alaior però si que ho van fer els blaugranes davant la UE Sami a la quarta jornada. El CCE vol ficar-se a la zona alta i deixar la part baixa per seguir madurant com a conjunt en vistes posades a la lliga i amb el pensament a llarg recorregut del seu final d’etapa aleví per fer un salt en la seva contínua formació que vindrà a final de temporada.

L’equip d’Albert Pons per la seva banda visitarà l’Estadi Mahones per intentar seguir en la línia creixent de les ultimes setmanes i que els ha permès sobreposar-se a un inici de competició on les coses no acaben de funcionar però a base de treball, serietat i tranquil·litat han deixat al conjunt lluisser mes preparat per al que els queda de competició. Aquesta setmana tindran al davant un equip rocós que els posarà a prova i que ve de vèncer a casa a la UD Mahon B (6-0) en el derbi de la capital. Infantil

Una mica més tard (10.00 h. Annexe Ses Canaletes) serà el Benjamí A de Toyo qui després de la jornada de descans del passat cap de setmana es mor de ganes de tornar a la competició en què només porten disputats un partit en les dues jornades que es porten. En el seu debut, els blaus, van vèncer de manera contundent a Es Mercadal per estrenar de bona manera i per a la fi el seu enfrontament d’aquest dissabte davant el Penya Orient A tindran un rival que a dia d’avui lidera la competició. Un partit de dalt de tot on pot passar de tot i en què el conjunt mes seriós i treballador té una mica d’avantatge.

A només uns metres de l’equip de Toyo serà l’Infantil B (10.30 h.) qui posarà els seus maquinària a funcionar per cinquena vegada aquesta temporada per trobar al davant un CE Alaior B que ve de vèncer i estrenar el seu caseller de victòries en la jornada anterior . Els de Krankel que porten tres de consecutives, no els han tremolar les cames per estar a la part alta de la taula i han de seguir afrontant els partits amb la mateixa concentració i fredor que els ha permès estar en la posició privilegiada en què es troben .

A la mateixa hora que l’Infantil B però en el seu cas al Municipal d’Es Castell, és el Benjamin B qui afrontarà la tercera jornada de Copa davant un rival que igual que els lluissers encara no coneix el color de la victòria. Els pupils de Muñoz, amb un empat en la jornada inaugural, volen endur-se els tres punts del feu groc i seguir en la seva fase d’adaptació a la categoria amb el gust de la victòria per bandera cosa que reforçaria al grup en aquesta inici de temporada.

Qui visita l’Annex de Ses Canaletes (11.30 h.) per primera vegada en molt de temps és el CD Migjorn, que anys després torna a posar a un equip de formacio en competició, visitarà Sant Lluís per enfrontar-se al nostre equip Benjami C. Els de Pedro Palliser, que debutarà en aquest partit com a nou tècnic, vol tallar la ratxa de dues derrotes consecutives per estrenar el seu caseller de victòries i agafar definitivament el ritme de competició.

Per al matí de diumenge quedaran els dos últims partits que disputaran en el seu cas, el Alevi B com a local davant el CE Mercadal i el cadet de Micky Gomila com a visitant a Bintaufa davant el CF Sporting de Maó.

Els pupils de Berlinghieri, s’enfrontan a un rival que el precedeix a la classificació i que vindrà a sumar alguna cosa positiva en la seva visita a l’Annex. Els locals per la seva banda després de caure per la mínima el cap de setmana passat van trobant a poc a poc la seva forma cosa que els fa avançar cada trobada tot i que encara sense conèixer la victòria, cosa que intentaran en aquesta jornada.

Els últims a posar a rodar el baló aquesta jornada és el cadet de Micky Gomila que visita Bintaufa per enfrontar-se al equip local en un partit clau per a les aspiracions d’un equip que encara no a estrenat en Copa però que avança a passos de gegant i voldra intentar aquest cap de setmana aconseguir sumar els seus primers tres punts a la taula. Els dos equips porten el mateix balanç, quatre partits, quatre derrotes i tenen tots dos una bona oportunitat de sumar i mirar cap endavant.

Los comentarios están cerrados.