Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells: setmana plena d’activitats en l’inici del XIII aniversari‏

Mural PB Els TamarellsLa PB Els Tamarells inicia aquesta setmana els actes del XIII aniversari. Seran quatre dies intensos d’activitats, del dijous dia 22 al diumenge dia 25, amb un total de cinc actes programats:

 – Dijous dia 22 d’octubre, estand de la PB Els Tamarells en la Fira de Campos, estarà situat en el carrer Santanyí, just devora el Bar Can Vermell. Allà informarem de les nostres activitats, disposarem de material promocional pels nostres socis, i exposarem els trofeus guanyats en el 2015.
 
– Divendres dia 23 d’octubre, a les 21 h. en el el Cafè Aràbic de Llucmajor,  festa-sopar amb els nostres socis, amb sortejos de viatges, promocions, i exposició del trofeus.
 
– Dissabte dia 24 d’octubre, estand de la PB Els Tamarells a «Sa Fira» de Santanyí, situat en la Plaça Constitució. Donarem a conéixer el funcionament de la nostra entitat, tindrem exposats els trofeus i oferirem les nostres promocions pels socis que ens visitin.
 
– Dissabte dia 24 d’octubre a les 16 h., torneig de futbol-7 a Campos a Campos, entre l’equip de la PB Els Tamarells i els veterans del RCD Mallorca, corresponent al Trofeu Fira d’Octubre. 
 
– Dissabte a les 18’30 i tot el diumenge dia 25, estand de la PB Els Tamarells en la Fira del Pebre Bord a Felanitx, situat en el Parc Municipal. Inauguració d’un gran mural barcelonista. Informació de les nostres activitats, culturals, solidàries, esportives, socials, lúdiques. Promoció i sortejos pels nostres socis. Exposició dels trofeus Supercopa d’Europa, Lliga i Champions.
 
  Seran cinc actes durant quatre dies, on la penya hi serà present i es on es volen mostrar les nombroses activitats que portam a terme durant tot l’any, i que fan que la nostra penya estigui consolidada (amb ja més de 860 socis) entre les deu més nombroses de totes les barcelonistes, i la compta amb la massa social més gran de tot l’Estat fora de Catalunya.
 
  Vos ho esperam, fent Barça, fent penya !!
 
   La Junta Directiva
escut PB Els Tamarells Fira Campos Fira Felanitx Fira Santanyí

Los comentarios están cerrados.