Sports de ca Nostra

Noticies C.V.SOLLER

ImageProxyCVS SÈNIOR MASCULÍ-B,AMB «B» DE BO

 

CVS SÈNIOR MASCULÍ-B,AMB «B» DE BOPosted: 19 Oct 2015 04:28 AM PDT

Gran partit el ofert el passat dissabte pels veterans jugadors del club volei Sóller sènior masculí B,que van aconseguir la proesa de imposar-se al CV Sant Josep juvenil per un 3 a 1 amb tot mereixement,ja que,excepte en alguns pocs moments del partit,va estar controlat,aconseguint aquesta gran primera victòria després de dos grans partits,mereixent la victòria mes que el contrari.
Els parcials van ser 13-25,25 a 12,25-22 i 25 a 16, dominant els 3 darrers parcials de forma clara, destacant i propiciat pel retorn dels dos astres sollerics Albert Ros i Damià Coll, sent aquesta la notícia més positiva de lluny del cap de setmana, rrodonint el gran cap de setmana viscut pel nostre estimat club.
Proper cap de setmana amb un enfrontament d’alta volada, el primer derbi Solleric entre el juvenil i el sènior-b,espectacle,afició,alegria i sobretot,molt volei …..
Van jugar, Pep Campillo, Albert Ros, Toni Colom, Juanda, Felix, Guiem Rullan, Gerard i Pep Tugores
ARRANCAN AMB UNA GRAN VICTORIA LES CADETS FEMENI-A DEL CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELLPosted: 19 Oct 2015 04:07 AM PDT

Les cadets A femenines del Club Vòlei Sóller van arrencar la lliga en les llunyanes i difícils terres d’Artà, desplaçament de totes totes dificilíssim on la victòria es sol quedar a casa, en part pels seus grans jugadors / es, en part pels seus grandíssims entrenadors i també en part per la seva afició sempre lliurada amb els seus equips.
El partit es pot resumir igualment en dues parts clarament diferenciades, un primer set bastant normal sense grans accions a destacar per part dels dos equips però en el qual les solleriques sempre van gaudir d’avantatge en el marcador i que va acabar com va començar,dominant les visitants i imposant-se per un clar 19 a 25.
Un segon set simplement espectacular, el millor vist en moltíssim temps en femení de qualsevol categoria,si no en joc si que tàcticament treballadíssim,un espectacle de pissarra on els dos equips van treure les seves millors versions tàctiques i poder veure accions espectaculars per part dels dos equips,encara que en aquesta ocasió les de la vall no van donar opció a les locals i van liquidar el segon parcial per un clar i contundent 16 a 25,deixant sensacions molt positives en aquestes enormes jugadores,que van saber traslladar a la perfecció les indicacions de l’entrenador al terreny de joc.
Un tercer set gairebé tan bo com el segon, encara que amb algun que altre moment de relaxació en què gairebé els costa un ensurt, al final 19 a 25 que liquidava un gran partit de dos equips que sens dubte estaran a la part alta de la classificació, enhorabona.
Propera cita front un desconegut CV Bunyola,que segur que donarà molta guerra a les solleriques el proper divendres dia 23 a les 18h a Son Angelats,on esperem que les nostres jugadores segueixin augmentant el nivell mostrat.
Van jugar:Aina Gómez,Marta Jaume,Marga Sastre,Aina Socias,Carla Bort,Laura Mayol,Marga Bauza,Aina Colom,Tere Mas i les infantils Luisa de Miranda i Mariona Galindo.
SENIOR M. A : EL BAR SON ANGELATS SÓLLER NO DEIXA BONES SENSACIONS TOT I LA VICTÒRIA A MUROPosted: 19 Oct 2015 12:00 AM PDT

CV MURO 0-3 BAR SON ANGELATS SÓLLER (20-25/17-25/23-25)

Els nostres jugaren un partit irregular davant el recent ascendit CV Muro. Si la setmana passada els sollerics jugaren a un gran nivell, aquesta setmana es mostraren mes imprecisos i poc intensos.
Els tres sets foren molt semblants, amb un equip local molt lluitador, veterà i físicament gran que complicava el joc a la xarxa i defensava un alt percentatge dels atacs sollerics. Els col-locadors no varen estar encertats en la distribució del joc i els nostres centrals no aparegueren en atac.

El partit va transcórrer sense arribar a trobar la fluidesa necessària per desenvolupar el joc al que ens tenen acostumats els nostres Sénior i l’avantatge en el marcador es mantenia per la diferència tècnica existent entre els dos quips que de mica en mica anava desnivellant el resultat.
La propera setmana els nostres rebran al CV Eivissa a Son Angelats a les 16:00 h de dissabte en un partit que sempre resulta espectacular per la qualitat dels dos equips. Esperem que els nostres recuperin la seva millor verssió i s’emportin la victòria.

SÉNIOR FEMENÍ : VICTÒRIA AMB PATIMENT DEL CVS SÓLLER TOURS A EIVISSAPosted: 18 Oct 2015 11:46 PM PDT

CV COR PITIUS  1-3 CVS SOLLER TOURS (25-21/19-25/22-25/16-25)
El passat dissabte dia 18 les nostres nines  CVS Sóller Tours es varen desplaçar a Eivissa per jugar el segon partit de lliga regular, tornant a Mallorca amb una  victòria aconseguida a base de lluita i sabent patir enmig de la pista.

Les solleriques començaren be el partit i aviat es posaren 2-8 en el marcador, però el veterà equip eivissenc es va posar les piles en defensa i amb bones transicions defensa-atac va sorprendre a les nostres nines i s’apuntaren aquestt primer set per 25-21. El segon va començar molt igualat amb unes jugadores locals amb la moral pels núvols arrel d’aconseguir aquest primer set i un equip solleric  que volia la victòria per seguir en els primes llocs de la classificació. Però a mida que avançava el set les solleriques anaven imposant el seu joc i acabaren guanyant el set. El tercer va ser molt semblant al segon, disputadíssim, en que cada punt valia or, i així les solleriques amb uns bons atacs guanyaren el tercer set.

 
 
 
El quart va ser de domini clar de les solleriques que no volien sorpreses, en un set on va destacar la cadet Teresa Mas en atac que va fer molt de mal a la defensa eivissenca.
 
En definitiva important victòria de les nostres, a l’espera del proper partit que es jugarà a Son Angelats dissabte 24 a les 13 h davant un difícil conjunt com es l’Eivissa.

JUVENIL F. B : CVS NÀUTICA SÓLLER, BONS ENTRENAMENTS DONEN BONS RESULTATSPosted: 18 Oct 2015 11:14 PM PDT

CVS Nàutica Sóller 3 – 0 CV Pòrtol (25-22/25-15/25-17)
Pel CVS jugaren: Lluïsa, Sílvia P, Sílvia S, Sílvia M, Laura F, Laura G, Clara, Cris, Rosa, Maria, Clàudia i la cadet Magdalena.
Bon primer partit a casa, el disputat per les nostres juvenils B el passat dissabte. El primer set va ser el més ajustat dels tres, doncs no va ser fins al final que les nines varen posar distancia al marcador per acabar amb un 25 a 22 a favor.

El segon fou de clar domini solleric i la cosa no va canviar al tercer. Es va demanar a les jugadores que no es baixes el ritme per tal de no donar opció a les portolanes i tancar el partit amb un 3 a 0 que, després de dues jornades, col·loca a les nostres terceres a la classificació, empatades amb altres 5 equips.

Després del partit tot l’equip va dinar junt per celebrar la victòria.
Ara s’ha de seguir entrenant bé i seguir fent pinya per poder treure bons resultats durant la temporada.
Dissabte, el Nàutica Sóller es desplaçarà fins a Son Ferrer per intentar sumar una nova victòria a les 12:00.

Los comentarios están cerrados.