Noticies C.V.SOLLER

20 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxyCVS SÈNIOR MASCULÍ-B,AMB «B» DE BO

CVS SÈNIOR MASCULÍ-B,AMB «B» DE BOPosted: 19 Oct 2015 04:28 AM PDT

Gran partit el ofert el passat dissabte pels veterans jugadors del club volei SĂłller sĂšnior masculĂ­ B,que van aconseguir la proesa de imposar-se al CV Sant Josep juvenil per un 3 a 1 amb tot mereixement,ja que,excepte en alguns pocs moments del partit,va estar controlat,aconseguint aquesta gran primera victĂČria desprĂ©s de dos grans partits,mereixent la victĂČria mes que el contrari.
Els parcials van ser 13-25,25 a 12,25-22 i 25 a 16, dominant els 3 darrers parcials de forma clara, destacant i propiciat pel retorn dels dos astres sollerics Albert Ros i Damià Coll, sent aquesta la notícia més positiva de lluny del cap de setmana, rrodonint el gran cap de setmana viscut pel nostre estimat club.
Proper cap de setmana amb un enfrontament d’alta volada, el primer derbi Solleric entre el juvenil i el sĂšnior-b,espectacle,aficiĂł,alegria i sobretot,molt volei …..
Van jugar, Pep Campillo, Albert Ros, Toni Colom, Juanda, Felix, Guiem Rullan, Gerard i Pep Tugores
ARRANCAN AMB UNA GRAN VICTORIA LES CADETS FEMENI-A DEL CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELLPosted: 19 Oct 2015 04:07 AM PDT

Les cadets A femenines del Club VĂČlei SĂłller van arrencar la lliga en les llunyanes i difĂ­cils terres d’ArtĂ , desplaçament de totes totes dificilĂ­ssim on la victĂČria es sol quedar a casa, en part pels seus grans jugadors / es, en part pels seus grandĂ­ssims entrenadors i tambĂ© en part per la seva aficiĂł sempre lliurada amb els seus equips.
El partit es pot resumir igualment en dues parts clarament diferenciades, un primer set bastant normal sense grans accions a destacar per part dels dos equips perĂČ en el qual les solleriques sempre van gaudir d’avantatge en el marcador i que va acabar com va començar,dominant les visitants i imposant-se per un clar 19 a 25.
Un segon set simplement espectacular, el millor vist en moltĂ­ssim temps en femenĂ­ de qualsevol categoria,si no en joc si que tĂ cticament treballadĂ­ssim,un espectacle de pissarra on els dos equips van treure les seves millors versions tĂ ctiques i poder veure accions espectaculars per part dels dos equips,encara que en aquesta ocasiĂł les de la vall no van donar opciĂł a les locals i van liquidar el segon parcial per un clar i contundent 16 a 25,deixant sensacions molt positives en aquestes enormes jugadores,que van saber traslladar a la perfecciĂł les indicacions de l’entrenador al terreny de joc.
Un tercer set gairebé tan bo com el segon, encara que amb algun que altre moment de relaxació en quÚ gairebé els costa un ensurt, al final 19 a 25 que liquidava un gran partit de dos equips que sens dubte estaran a la part alta de la classificació, enhorabona.
Propera cita front un desconegut CV Bunyola,que segur que donarĂ  molta guerra a les solleriques el proper divendres dia 23 a les 18h a Son Angelats,on esperem que les nostres jugadores segueixin augmentant el nivell mostrat.
Van jugar:Aina GĂłmez,Marta Jaume,Marga Sastre,Aina Socias,Carla Bort,Laura Mayol,Marga Bauza,Aina Colom,Tere Mas i les infantils Luisa de Miranda i Mariona Galindo.
SENIOR M. A : EL BAR SON ANGELATS SÓLLER NO DEIXA BONES SENSACIONS TOT I LA VICTÒRIA A MUROPosted: 19 Oct 2015 12:00 AM PDT

CV MURO 0-3 BAR SON ANGELATS SÓLLER (20-25/17-25/23-25)

Els nostres jugaren un partit irregular davant el recent ascendit CV Muro. Si la setmana passada els sollerics jugaren a un gran nivell, aquesta setmana es mostraren mes imprecisos i poc intensos.
Els tres sets foren molt semblants, amb un equip local molt lluitador, veterĂ  i fĂ­sicament gran que complicava el joc a la xarxa i defensava un alt percentatge dels atacs sollerics. Els col-locadors no varen estar encertats en la distribuciĂł del joc i els nostres centrals no aparegueren en atac.

El partit va transcĂłrrer sense arribar a trobar la fluidesa necessĂ ria per desenvolupar el joc al que ens tenen acostumats els nostres SĂ©nior i l’avantatge en el marcador es mantenia per la diferĂšncia tĂšcnica existent entre els dos quips que de mica en mica anava desnivellant el resultat.
La propera setmana els nostres rebran al CV Eivissa a Son Angelats a les 16:00 h de dissabte en un partit que sempre resulta espectacular per la qualitat dels dos equips. Esperem que els nostres recuperin la seva millor verssiĂł i s’emportin la victĂČria.

SÉNIOR FEMENÍ : VICTÒRIA AMB PATIMENT DEL CVS SÓLLER TOURS A EIVISSAPosted: 18 Oct 2015 11:46 PM PDT

CV COR PITIUS  1-3 CVS SOLLER TOURS (25-21/19-25/22-25/16-25)
El passat dissabte dia 18 les nostres nines  CVS SĂłller Tours es varen desplaçar a Eivissa per jugar el segon partit de lliga regular, tornant a Mallorca amb una  victĂČria aconseguida a base de lluita i sabent patir enmig de la pista.

Les solleriques començaren be el partit i aviat es posaren 2-8 en el marcador, perĂČ el veterĂ  equip eivissenc es va posar les piles en defensa i amb bones transicions defensa-atac va sorprendre a les nostres nines i s’apuntaren aquestt primer set per 25-21. El segon va començar molt igualat amb unes jugadores locals amb la moral pels nĂșvols arrel d’aconseguir aquest primer set i un equip solleric  que volia la victĂČria per seguir en els primes llocs de la classificaciĂł. PerĂČ a mida que avançava el set les solleriques anaven imposant el seu joc i acabaren guanyant el set. El tercer va ser molt semblant al segon, disputadĂ­ssim, en que cada punt valia or, i aixĂ­ les solleriques amb uns bons atacs guanyaren el tercer set.

El quart va ser de domini clar de les solleriques que no volien sorpreses, en un set on va destacar la cadet Teresa Mas en atac que va fer molt de mal a la defensa eivissenca.

En definitiva important victĂČria de les nostres, a l’espera del proper partit que es jugarĂ  a Son Angelats dissabte 24 a les 13 h davant un difĂ­cil conjunt com es l’Eivissa.

JUVENIL F. B : CVS NÀUTICA SÓLLER, BONS ENTRENAMENTS DONEN BONS RESULTATSPosted: 18 Oct 2015 11:14 PM PDT

CVS NĂ utica SĂłller 3 – 0 CV PĂČrtol (25-22/25-15/25-17)
Pel CVS jugaren: LluĂŻsa, SĂ­lvia P, SĂ­lvia S, SĂ­lvia M, Laura F, Laura G, Clara, Cris, Rosa, Maria, ClĂ udia i la cadet Magdalena.
Bon primer partit a casa, el disputat per les nostres juvenils B el passat dissabte. El primer set va ser el més ajustat dels tres, doncs no va ser fins al final que les nines varen posar distancia al marcador per acabar amb un 25 a 22 a favor.

El segon fou de clar domini solleric i la cosa no va canviar al tercer. Es va demanar a les jugadores que no es baixes el ritme per tal de no donar opció a les portolanes i tancar el partit amb un 3 a 0 que, després de dues jornades, col·loca a les nostres terceres a la classificació, empatades amb altres 5 equips.

DesprĂ©s del partit tot l’equip va dinar junt per celebrar la victĂČria.
Ara s’ha de seguir entrenant bĂ© i seguir fent pinya per poder treure bons resultats durant la temporada.
Dissabte, el NĂ utica SĂłller es desplaçarĂ  fins a Son Ferrer per intentar sumar una nova victĂČria a les 12:00.