BMN-Sa Nostra renova el patrocini amb el màxim representant del bàsquet balear

15 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

bmn400BMN-SA NOSTRA tornarà ser un dels patrocinadors del Bàsquet Bahía-Sant Agustí. El conveni signat referma la col·laboració amb el club de s’Arenal que té el primer equip, amb el nom de Palma Air Europa, participant a categoria professional tot disputant la lliga LEB OR essent, a més, el màxim representant del bàsquet balear a nivell estatal. 

L’acord de col·laboració l’han signat els representants d’ambdues entitats: Guillem Boscana, president del Bàsquet Bahía-Sant Agustí, i Jordi Mulet per BMN-SA NOSTRA. D’aquesta forma, l’entitat financera figura i exhibeix la marca i el seu logotip al pavelló poliesportiu, a diferents canals del club i a la indumentària dels principals equips.

El club està format per 26 equips i 2 escoletes repartits de la següent manera: 21 equips de categoria base que van des de pre-mini fins a júnior, 3 equips sènior masculí (LEB Or, EBA i 1ª divisió) i 2 equips femenins (Lliga Femenina 2 i 1ª divisió). Entre totes les categories, el club aplega 350 jugadors i 60 tècnics entre entrenadors, ajudants i delegats.

Els equips entrenen i juguen en diferents instal·lacions. Poliesportiu Municipal Toni Servera de l’Arenal, Pavelló Son Verí, Pavelló Son Verí Nou, Pista Municipal Borja Moll, Col·legi Sant Agustí de Palma i Palau Municipal de Son Moix a Palma. Tots els partits com a local es disputen al Poliesportiu Municipal Toni Servera de l’Arenal, a excepció de l’equip de categoria Leb Or que juga al Palau Municipal de Son Moix de Palma.

El primer equip del club, el Palma Air Europa, és el màxim representant del bàsquet balear a nivell estatal. A més a més, cada any el Bahía-Sant Agustí aporta molts jugadors les seleccions autonòmiques balears i alguns han arribat, fins i tot, a formar part de la selecció espanyola.

‘Tenir molt clar que el nostre primer objectiu és formar i desenvolupar jugadors, perquè en el futur puguin competir en les màximes categories, seguint una línia de treball progressiva, marcada i supervisada pels coordinadors. Volem bons jugadors i millors persones’ destaca el president del club, Guillem Boscana.

BMN-SA NOSTRA dóna suport a iniciatives esportives i ha impulsat la pràctica de l’esport des de diferents àmbits d’actuació. En aquest línia, Jordi Mulet assegura que «l’esport en general, i particularment l’esport en equip, fomenta uns valors molt desitjables en la nostra societat. La constància, la superació, la feina conjunta per aconseguir un objectiu comú i els hàbits saludables són uns valors importants, també aplicables a la resta de les facetes dins la vida d’una persona”.

Una filosofia exemplar en el món de l’esport 

La filosofia del club té com a finalitat millorar la convivència. Jugadors, tècnics, afició i els socis han de respectar-la. ‘Volem formar esportistes i persones, amb el respecte a uns principis físics, esportius, psicològics i socials’ comenta Guillem Boscana.

Aprendre a cooperar i competir amb esportivitat, a respectar els altres, les seves opinions i les regles de joc, són alguns dels valors que s’observen en el club. També se’ls inculca, des de les categories més petites, a fer amistats en l’entorn esportiu. Els objectius socials faciliten el treball en equip, la cooperació, i compartir i establir objectius comuns.

Cada any el club aporta molts jugadors les seleccions autonòmiques balears de cadascuna de les categories. Alguns d’aquests jugadors han arribat fins i tot a formar part de la selecció espanyola.

Nota de premsa BMN-Sa Nostra

Comentarios cerrados