Sports de ca Nostra

EL SENIOR-B MASCULÍ DEL CVS LI TREU ELS COLORS AL CV PORTOL JUVENIL

c.v.sollerGran partit l’ofert pel segon equip masculí sènior del CVS, que enfrontava a tot un CV Pòrtol, amb grans jugadors tant en experiencia en aquest esport com en alçada que feia pensar que el partit no tindria ni emoció ni història,però res més lluny de la realitat.
El partit va començar podrien dir «lògic», amb un Pòrtol potent i un CV Sóller molt imprecís, amb molts problemes en recepció i defensa i amb el problema afegit de només jugar amb un central,ja que Pep Lluís Calvo es troba de viatge i cap canviar els esquemes normals de l’equip, el marcador reflexava al final del primer parcial que ha passat a la pista, 1 set a 0 a favor de Pòrtol per un clar 25-17.
Però en el descans es va organitzar la defensa i el segon parcial va ser dominat clarament pels de la Vall, arribant a tenir un avantatge de 6 punts en el tram final,15-21, però en una nefasta sèrie de recepcions, fallades de servei, col·locacions i altres, van regalar un parcial que mai se’ls va deure escapar, 25 a 23 a favor dels locals.
El disgust del segon set no va fer cap mossa en els ànims visitants, veient un vistós tercer set amb molt bones accions per part dels dos equips, mantenint l’emoció fins al final ajustadíssim en el qual els Sollerics fins i tot van gaudir de pilota de set i allargant fins a un 30 a 28 a favor dels locals, una llàstima.
Proper partit a casa, davant tot un Sant Josep Juvenil que no donarà cap facilitat, però segur que els nostres veterans jugadors tornaran a donar espectacle.
Van jugar Pep Campillo, Juanda Toni Colom, Gerard, Fèlix, Albert Terron, Guillem Rullan i Pep Tugores.
Fuente CVSoller

Los comentarios están cerrados.