Sports de ca Nostra

CURSOS DE DESFIBRILADOR A PARTIR DE NOVEMBRE

00100_0001005288_2_desfibLa Mutualitat de Futbolistes ofereix cursos gratuïts de Primers Auxilis i Desfibrilador a tots els clubs. També hi haurà cursets de reciclatge per als que ja tenen coneixements.

La Mutualitat, d’acord amb la FFIB, organitza aquests cursos dirigits a tots els clubs de Futbol i Futbol Sala, per mantenir el nivell de seguretat en la pràctica esportiva. Des de fa anys, tots els terrenys esportius disposen de Desfibriladors Externs Semiautomàtics suministats per la Mutualitat.

Els cursos capaciten per aplicar «Primers Auxilis Bàsics», «Tècniques de Recuperació» i «Maneig de Desfibrilador» i proporcionen un diploma acreditatiu oficial.

Els clubs estan obligats a apuntar cursillistes majors de 18 anys.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Oficines Mutualitat de 14 a 21 hores.
Tel: 971 420855
www.mutualidadfutbolistas.com

PROGRAMA:
Els cursos se faran a la Sala d’Actes de la Mutualitat (carrer Sócrates, 1)

Novembre:

Dies 6 i 7……..CURS COMPLET (8 hores, de 19 a 22 i dissabte de 8:30 a 14)
Dia 10 ………..CURS DE RECICLATGE (3 hores, de 19 a 22)

Desembre:

Dies 11 i 12…….CURS COMPLET (8 hores, de 19 a 22 i dissabte de 8:30 a 14)
Dia 15 ……………CURS DE RECICLATGE (3 hores, de 19 a 22)

Programa:
TEÓRICO -1.-Introducción a los problemas cardio-vasculares. 2.-Concepto y diagnóstico de la parada cardiorespiratoria. 3.-Objetivos de la RCP. 4.-Desobstrucción de la vía aérea. 5.-Posición de seguridad. 6.-Ventilación. 7.-Masaje cardíaco. 8.-Planes de actuación en SVB: inicio y suspensión de la RCP. 9.- Soporte vital pediátrico. 10.-RCP en accidentes de carretera. 11.-Desfibrilador externo semiautomático. 12.-Precauciones en el manejo de los desfibriladores semiautomáticos. 13.-Protocolo de utilización del desfibrilador semiautomático. PRACTICO – 1.-Técnicas para la desobstrucción de la vía aérea (barrido digital y Heimlich. 2.-Comprobación de la circulación y respiración. 3.- Práctica con maniquíes para la técnica de la ventilación boca-boca y de masaje cardíaco. 4.-Vídeo explicativo de técnicas de uso de desfibriladores semiautomáticos. 5.-Entrenamiento de la técnica de desfibrilación semiautomática. 6.-Evaluación teórico-práctica y encuesta de satisfacción.

Los comentarios están cerrados.