Sports de ca Nostra

LA FUNDACIÓ DE LA FFIB ENTREGA DESFIBRILADORS ALS COL·LEGIS DE LA SOLEDAT

ffibLa Fundació del Futbol va entregar tres desfibriladors als col·legis Balmes, Vicenç de Paül i Públic de La Soledat, veïnats de Son Malferit.Miquel Bestard va fer entrega personalment dels Desfibriladors de darrera generació als representants de les institucions docents de la barriada, explicant-los que la Federació continúa la campanya de dotar d’eines de primers auxilis. Acompanyaven a Bestard el vicepresident Manolo López i Miquel Vives, membres de la Fundació del Futbol
Tots els camps de futbol i futbol sala tenen aquests aparells, regalats per la FFIB, que ja han servit per salvar algunes vides de joves esportistes i per preveure més casos de parada cardiorespiratòria.
En aquesta ocasió, la Fundació que també presideix Miquel Bestard ha volgut fer un gest de bon veïnatge amb les institucions escolars de la barriada de La Soledat, on està ubicada la Federació.
Els directors dels tres col·legis varen agraïr el gest de la Fundació.
FFIB

Los comentarios están cerrados.