COMENÇA L’ESPECTACLE!!

10 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

c.v.sollerDespres d’un llarg estiu de volei platja per alguns i de descans per altres, ja torna el volei pista i amb ell, les alegries, penes, decepcions i satisfaccions. En definitiva, tornen les emocions relacionades al nostre esport, als nostres jugadors.

De moment arranquen les categories juvenil i sénior amb 6 dels nostres equips implicats en una primera jornada per amollar nervis i començar a agafar sensacions. Per davant queden molts de mesos de feina, gaudint del volei en el millor ambient possible.

En ordre cronolĂČgic, ençataran la temporada les Juvenils de Marga RamĂłn. El CVS Fet a SĂłller sortirĂ  com cada any a lluitar per classificar-se per al Campionat de Balears que dĂłna plaça per al Campionat d’Espanya. Per aconseguir-ho seguiran fent molta feina en cada entrenament i donaran mĂ xima importancia a cada partit. Segur que ens donen moltes alegries i la primera la cercaran dissabte dematĂ­ a les 12:00 h a Son Angelats.
A les 15:45 h jugarĂ  el seu primer partit el Juvenil masculĂ­ de Toni Pericas. Un Juvenil que mostra una cara renovada respecte a l’any passat amb baixes importants com son les de Andi i Lluis Rabassa perĂČ amb cares noves que segur que donaran a parlar i que baix les ordres de Pericas donaran el seu mĂ xim rendiment. Primer partit del Fustes Ca’n Vaquer SĂłller a St. Josep.
Les segĂŒents en entrar a la pista seran les Juvenils de Mar Bauçà que any rera any dĂłna tot el seu volei a un equip amb ganes de millora i que segur que aspira a estar el cap damunt de la classificaciĂł. La cita serĂ  a les 16:00 h a Pollença.
TambĂ© a les 16:00 h el SĂ©nior masculĂ­ B de la mĂ  de Pep Tugores arranca, a PĂČrtol, la seva segona temporada amb l’Ășnic objectiu de gaudir partit rera partit de cada moment. Fins ara s’ha entrenat molt be i tots els membres tenen ganes d’arrancar. Amb les cares noves de FĂ©lix Cuartero i Alberto TerrĂłn segur que la temporada dĂłna per a molt.
A les 17:00 h s’estrenen a Son angelats les Campiones de Balears de la mĂ xima categoria femenina. Les SĂ©nior del CVS SĂłller Tours repeteixen amb Alfons Ramon amb l’intenciĂł de repetir Ăšxit tot i que la dificultat es mĂ xima. Amb les veteranes estirant del carro, les juvenils arriben amb força i segur que donaran la talla en una categoria d’exigĂšncia mĂ xima. El rival de les nostres serĂ  el CV Vilafranca.
I tambĂ© contra els Vilafranquers i tambĂ© a Son Angelats, jugarĂ  el SĂ©nior masculĂ­, amb representaciĂł prĂ cticament juvenil i dirigit per setzena temporada consequtiva per Toni Pericas. Els del Bar Son Angelats SĂłller volen millorar els resultats de la temporada passada i s’hi volen posar ja…

AixĂČ arranca!, visca el volei!!, no vos ho perdeu!!..

Comentarios cerrados