Sports de ca Nostra

COMENÇA L’ESPECTACLE!!

c.v.sollerDespres d’un llarg estiu de volei platja per alguns i de descans per altres, ja torna el volei pista i amb ell, les alegries, penes, decepcions i satisfaccions. En definitiva, tornen les emocions relacionades al nostre esport, als nostres jugadors.

De moment arranquen les categories juvenil i sénior amb 6 dels nostres equips implicats en una primera jornada per amollar nervis i començar a agafar sensacions. Per davant queden molts de mesos de feina, gaudint del volei en el millor ambient possible.

En ordre cronològic, ençataran la temporada les Juvenils de Marga Ramón. El CVS Fet a Sóller sortirà com cada any a lluitar per classificar-se per al Campionat de Balears que dóna plaça per al Campionat d’Espanya. Per aconseguir-ho seguiran fent molta feina en cada entrenament i donaran màxima importancia a cada partit. Segur que ens donen moltes alegries i la primera la cercaran dissabte dematí a les 12:00 h a Son Angelats.
A les 15:45 h jugarà el seu primer partit el Juvenil masculí de Toni Pericas. Un Juvenil que mostra una cara renovada respecte a l’any passat amb baixes importants com son les de Andi i Lluis Rabassa però amb cares noves que segur que donaran a parlar i que baix les ordres de Pericas donaran el seu màxim rendiment. Primer partit del Fustes Ca’n Vaquer Sóller a St. Josep.
Les següents en entrar a la pista seran les Juvenils de Mar Bauçà que any rera any dóna tot el seu volei a un equip amb ganes de millora i que segur que aspira a estar el cap damunt de la classificació. La cita serà a les 16:00 h a Pollença.
També a les 16:00 h el Sénior masculí B de la mà de Pep Tugores arranca, a Pòrtol, la seva segona temporada amb l’únic objectiu de gaudir partit rera partit de cada moment. Fins ara s’ha entrenat molt be i tots els membres tenen ganes d’arrancar. Amb les cares noves de Félix Cuartero i Alberto Terrón segur que la temporada dóna per a molt.
A les 17:00 h s’estrenen a Son angelats les Campiones de Balears de la màxima categoria femenina. Les Sénior del CVS Sóller Tours repeteixen amb Alfons Ramon amb l’intenció de repetir èxit tot i que la dificultat es màxima. Amb les veteranes estirant del carro, les juvenils arriben amb força i segur que donaran la talla en una categoria d’exigència màxima. El rival de les nostres serà el CV Vilafranca.
I també contra els Vilafranquers i també a Son Angelats, jugarà el Sénior masculí, amb representació pràcticament juvenil i dirigit per setzena temporada consequtiva per Toni Pericas. Els del Bar Son Angelats Sóller volen millorar els resultats de la temporada passada i s’hi volen posar ja…

Això arranca!, visca el volei!!, no vos ho perdeu!!..

Los comentarios están cerrados.