Sports de ca Nostra

La Direcció General d’Esports i Joventut implantarà un programa de valors en l’esport escolar

12109978_10153041165496059_2474894874249657271_oEl primer pas per iniciar aquest programa de valors es va fer el passat dia 18 de setembre, en una primera reunió de coordinació amb els directors insulars d’esports de totes les illes. El director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, remarca aquella primera trobada com a “primordial, perquè va ser on vam posar les bases de la voluntat política de dur endavant el programa de valors en coordinació amb les administracions insulars.”

 

Avui, la feina s’ha encaminat més a definir quins seran els mecanismes concrets per aplicar a aquest programa, que afectarà les competicions d’esport escolar federat de les Illes Balears.

 

“Des de les institucions públiques tenim la responsabilitat de lluitar contra determinats tipus de comportaments que en aquests moments es poden veure als camps esportius i a les grades. Per açò cream aquest programa, per fomentar els valors positius de les competicions d’esport escolar, com el joc net, el respecte i la tolerància, el treball en equip i la solidaritat, entre d’altres. La idea és que aquest programa arribi a tota la comunitat esportiva, des dels infants fins als pares i entrenadors”, ha remarcat avui el director general.

 

A la comissió hi eren presents:

Carles Gonyalons, director general d’Esports i Joventut del Govern

Miquel Àngel Milla, cap del Servei d’Esports del Consell de Menorca

Bep Juaneda, coordinador de l’Esport Escolar del Consell de Menorca

Antoni Suñer, cap del Servei d’Esports del Consell d’Eivissa

Dani de la Dueña, tècnica del Consell de Formentera

Rosa Guillén, tècnica del Consell de Mallorca

Raúl Garcia, representant d’esportistes individuals de les Illes Balears

Jaume Estarellas, representant d’esports d’equip

Los comentarios están cerrados.