Son Gotleu acull amb èxit de participació la primera jornada de les Barriades 2015‏

4 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

20151003_Barridiada Son Gotleu_1 20151003_Barridiada Son Gotleu_2El Parc d’Orson Welles, al barri de Son Gotleu, és l’escenari en el qual s’ha inaugurat avui la nova temporada de les Barridiades 2015. La plaLa tinent de batlia d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll hi ha acudit per comprovar que aquestes activitats generen una molt bona acceptació entre les famílies.

 

Les Barridiades es realitzen cada dissabte de 10.30 a 13.30h en un barri diferent i ofereixen bàdminton, atletisme, futvòlei, hoquei, futbet, tennis, cotxes amb pedals; un circuit d’iniciació a la psicomotricitat per als més petits, així com un circuït d’educació vial supervisat pels policies locals d’educació viaria. La novetat d’aquesta edició és que s’ofereixen tres esports adaptats per a infants amb discapacitat: vòlei, goal ball i bitlles.

 

Susanna Moll destaca que l’objectiu de les Barridiades és fomentar la pràctica lúdic- esportiva i els hàbits saludables entre infants i joves, intentar inculcar també valors com l’esportivitat, la tolerància, la integració, l’educació i la convivència. En aquest sentit, l’IME ha prioritzat aquells barris on es necessita més dinamització per les seves característiques, o a on hi ha més població amb risc d’exclusió social.

 

Premsa Ajuntament de Palma

 

Programació

 

La programació és la següent:

DATA BARRI LLOC 
3 d’octubre Son Gotleu Parc d’Orson Welles
10 d’octubre Sant Jordi Plaça del Bisbe Planas
17 d’octubre Cal Capiscol Carrer de l’Orquídia
24 d’octubre L’Aranjassa Plaça de Sant Josep Guasp
31 d’octubre La Soledat Nord Plaça de Sant Francesc Xavier
07 de novembre Son Costa Parc de la Fertilitzadora
14 de novembre La Indioteria Pl. de Miquel Riera i Perelló
21 de novembre El Rafal Vell Plaça de Josep Maria Llompart
28 de novembre Son Cladera Plaça de les Cales de Mallorca
19 de desembre Sant Jaume Plaça de Can Cavalleria

 

 

Comentarios cerrados