Volckmann trasllada el seu suport a Pablo Roca

1 octubre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

91cdca486c845d02394f3c92a03eebca-640x360Ingo Volckmann, President i Xavi König, Conseller Delegat del Consell d’AdministraciĂł del CD AtlĂštic Balears han traslladat el seu suport a Pablo Roca, entrenador de porters del primer equip qui dissabte passat, patia un esvaniment amb fortes conseqĂŒĂšncies i havia de ser ingressat a la UCI. Els dirigents del Club li feien arribar un missatge d’ànim en el primer moment en quĂš Pablo podia rebre visites al centre hospitalari a travĂ©s de Lluc Martorell, Gerent de l’entitat ja que el Sr. Volckmann es troba a Alemanya.

Tot i estar diversos dies a l’UCI, en el dematĂ­ segĂŒent a l’accident que patia gravant un partit de futbol per al club blanc-i-blau, ja es trobava conscient i estable. DesprĂ©s de diversos dies de proves es descartava qualsevol lesiĂł neurolĂČgica o cardiovascular pel que el seu ingrĂ©s continuarĂ  fins conĂšixer les causes del succeĂŻt.

Lluc Martorell acudia a l’hospital acompanyat per diversos empleats com sĂłn el Cap d’AdministraciĂł JosĂ© Antonio GĂłmez; el delegat del primer equip JosĂ© LuĂ­s GĂłmez Sabido i l’encarregat de material Manuel VĂĄzquez. Els quatre li entregaven una sĂšrie de detalls del club per desitjar-li una rĂ pida recuperaciĂł de part de Volckmann i König, aixĂ­ com traslladar-li els centenars de mostres d’afecte que ha rebut el Club al conĂšixer-se la notĂ­cia.

Cal destacar que tant Gustavo Siviero com la resta de cos tùcnic format per Horacio Melgarejo i Daniel Tremonti, acudien a l’hospital dimarts, abans de viatjar a Eivissa i disputar el partit de Copa RFEF.

Una vegada mĂ©s, directius, jugadors, empleats, aficionats i entorn de l’AtlĂštic Balears desitgem enviar-li la major de les abraçades a Pablo i animar-lo a que segueixi amb una lluita que segur tendrĂ  aviat el seu final.

Ànim Pablo!

Comentarios cerrados