Sports de ca Nostra

Volckmann trasllada el seu suport a Pablo Roca

91cdca486c845d02394f3c92a03eebca-640x360Ingo Volckmann, President i Xavi König, Conseller Delegat del Consell d’Administració del CD Atlètic Balears han traslladat el seu suport a Pablo Roca, entrenador de porters del primer equip qui dissabte passat, patia un esvaniment amb fortes conseqüències i havia de ser ingressat a la UCI. Els dirigents del Club li feien arribar un missatge d’ànim en el primer moment en què Pablo podia rebre visites al centre hospitalari a través de Lluc Martorell, Gerent de l’entitat ja que el Sr. Volckmann es troba a Alemanya.

Tot i estar diversos dies a l’UCI, en el dematí següent a l’accident que patia gravant un partit de futbol per al club blanc-i-blau, ja es trobava conscient i estable. Després de diversos dies de proves es descartava qualsevol lesió neurològica o cardiovascular pel que el seu ingrés continuarà fins conèixer les causes del succeït.

Lluc Martorell acudia a l’hospital acompanyat per diversos empleats com són el Cap d’Administració José Antonio Gómez; el delegat del primer equip José Luís Gómez Sabido i l’encarregat de material Manuel Vázquez. Els quatre li entregaven una sèrie de detalls del club per desitjar-li una ràpida recuperació de part de Volckmann i König, així com traslladar-li els centenars de mostres d’afecte que ha rebut el Club al conèixer-se la notícia.

Cal destacar que tant Gustavo Siviero com la resta de cos tècnic format per Horacio Melgarejo i Daniel Tremonti, acudien a l’hospital dimarts, abans de viatjar a Eivissa i disputar el partit de Copa RFEF.

Una vegada més, directius, jugadors, empleats, aficionats i entorn de l’Atlètic Balears desitgem enviar-li la major de les abraçades a Pablo i animar-lo a que segueixi amb una lluita que segur tendrà aviat el seu final.

Ànim Pablo!

Los comentarios están cerrados.