Sports de ca Nostra

Peña Deportiva-At.Baleares (2-2) Son Malferit dictarà sentencia (Dimecres 17,00 Hrs)

AT BALEARESUnes 200 persones presencien el partit d’anada de la final de Copa RFEF (fase autonòmica) al Municipal de Santa Eulària des Riu

Son Malferit dictarà sentència després de l’empat a dos obtingut a l’anada de la final a Eivissa entre Penya Esportiva i ATB. L’equip de Siviero, molt superior en el primer temps s’avançava amb gols de Kristian i Rodri però desencerts arbitrals contribuïen a que els de de Dani Mori igualessin l’eliminatòria amb dues dianes de David ja en el segon tram (2-2).

 

Ja des del primer temps, l’equip blanc i blau s’imposava en ritme i joc a una Penya Esportiva ben armada en defensa que constantment rebia els atacs dels mallorquins, especialment per bandes. Abans de fer 25 minuts, Jaime posava una centrada des de la banda dreta que Malik acabaria recollint en la línia de fons i el seu centre al cor de l’àrea seria aprofitat pel davanter danès Kristian Lindberg (0-1). Tres minuts després, l’ATB tornaria a colpejar. Ara, en una jugada iniciada des del centre de la defensa, Manu Farrando posava una pilota molt llarga per Rodri i el paraguaià, després d’un excel·lent control, superava el porter Moro i posava el 0-2.

La intensitat del partit baixaria per part dels dos equips però res tendria a veure amb el que seria una polèmica segona part. A la represa, els locals introduïen un canvi que resultaria clau per als seus interessos: sortia al terreny de joc David Camps qui s’apuntaria els dos gols que suposaven l’empat.

Decisió arbitral determinant

Passats deu minuts de la passada per vestuaris, David Camps executava un llançament de falta des de més de 30 metres que acabaria entre els pals de Vicenç (1-2). L’equip de Siviero, sense abaixar els braços continuaria intentant augmentar la renda i, a més, molt eficient en defensa. El porter mallorquí a més, tenia una brillant intervenció al 65 a l’aconseguir treure el que podria haver estat el gol de l’empat. Jaime per la seva banda, tendria dos llançaments de falta que per poc també entraven. Finalment, el col·legiat assenyalari  un rigorós penal a David Prieto que David Camps materialitzaria (2-2).

Fitxa tècnica

2 SCR Penya Esportiva: Moro, Moha, Raul, Rubén Martínez, Pau Pomar (m.67 Borja Navarro), Carlos, Ramiro (m. 58 Winde), Claverías, Sergi, Pando (m. 45 David Camps), Rafa

2 Atlètic Balears: Vicenç, Vich, Carles (m.67 Sergio Castillo), Manu, Malik (m. 54 David Prieto), Esteban, Biel Guasp, Jaime, Thilo, Kristian (m. 77 R. Jurado), Rodri

Gols: 0-1 m. 24 Kristian Lindberg; 0-2 m. 27 Rodri; 1-2 m. 57 David; 2-2 m. 76 David

Àrbitre: Sr. Bardaji Martín

Targetes: el col·legiat amonesta Borja Navarro per part del Penya Esportiva i; a Jaime, Vich, Thilo i Esteban per part de l’Atlètic Balears

Fotos Gentileza At.Balears

DSC_0109 DSC_0116 DSC_0134 DSC_0141 DSC_0155 DSC_0161 DSC_0187

el partit de tornada de Final de Copa RFEF es jugarà el proper dimecres 7 d’octubre a Son Malferit a les 17h.

Los comentarios están cerrados.