Sports de ca Nostra

MOLT BONES SENSACIONS DE LES CADETS AL TRIANGULAR VALL DE SOLLER

C.V.SollerFantàstiques les sensacions deixades diumenge a Son Angelats per l’equip Cadet Femení del Construccions Miquel Morell en el torneig triangular organitzat pel Club Volei Sóller,com preparació per a la lliga que falta ja poc per començar.
Les sensacions van ser molt positives si tenim en compte el poc temps que porten de preparació de la ja imminent lliga regular 2015/16, poc temps en el qual ja es va deixar palès en el terreny de joc les diverses facetes tàctiques apreses aquesta temporada, amb ja molt de ritme en el joc alhora de força ordre en els nous sistemes de defensa apresos,deixant al cos tecnico així com també als assistents molt satisfets i amb la sensació de que pot ser un any interessant per a elles, recordant que en la lliga cadet hi ia equips molt potents i que les necessitats d’aquesta categoria res tenen a veure amb la infantil jugada per moltes d’aquestes fantàstiques jugadores.
El proper diumenge es desplacessin a la Salle Pont d’Inca per seguir la preparació per a aquest imminent inici de lliga regular, sort.
Fuente CV.Soller

Los comentarios están cerrados.