Sports de ca Nostra

Respiralia: Quilòmetres solidaris contra la fibrosi quística a Palma‏

2015-09-27 11.16.39El batle de Palma, José Hila, ha donat avui la sortida a la cursa VII Quilòmetres solidaris contra la fibrosi quística, junt a la presidenta de la Fundació Respiralia, Mª Teresa Llull.

La prova, organitzada per la Fundació, ha sortit del camí de s’Escullera (enfront de la Seu) i ha transcorregut per un circuit tancat de 5 km en el Passeig Marítim de Palma, en un ambient únic d’esport i salut a l’aire lliure, en col·laboració amb l’Ajuntament de Palma i el seu esdeveniment FitSalut 2015.
Es tracta d’una prova no competitiva que es pot realitzar corrent, caminant o en patins, per la qual cosa és una carrera que es pot fer en família. Aquest any, a més, els participants han pogut gaudir després de la cursa de les activitats lúdiques i esportives de la FitSalut, fira de promoció de la salut organitzada al Parc de la Mar per l’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma, segons ha destacat la regidora d’Esports, Susanna Moll.

20150927_095914 2015-09-27 11.15.10

Los comentarios están cerrados.