Sports de ca Nostra

Important victòria davant del Lleida (1-0) del Atletic Balears

untitledEl Divisió d’Honor de l’Atlètic Balears disputava aquest diumenge a Son Malferit el seu quart partit de lliga, guanyant per 1-0 davant el Lleida i servia de bàlsam per oblidar la darrera i dolorosa derrota contra el Mallorca.

galería de fotos

El partit seria molt igualat entre els dos equips però es decantaria pel costat dels de Javi Herreros.

La primera part del xoc transcorreria sense massa sobresalts, amb poques ocasions per part de cada equip. El quadre de balearico tendria dues ocasions seguides al minut 16, les quals serien avortades per Porta. Uns minuts després, Vice xutaria a porteria però la pilota seria detingut pel porter del quadre blanc i blau. Al minut 34 Dani remataria des de fora de l’àrea estavellant la pilota al lateral de la porteria.

Al minut 39 semblaria per un efecte òptic que l’equip local marcaria el seu primer gol per part de Flaqué, però sense èxit. En el darrer minut del primer tram, Álvaro xutaria una falta que seria aturada per Pau. S’arribaria al descans sense cap moviment al marcador.

Tot just iniciat el segon temps, els de Javi Herreros marcarien l’únic gol al minut 53; Garau remataria des d’un lateral enviant l’esfèric al fons de la xarxa. Els següents minuts transcorrerien amb diverses arribades sense massa transcendència en les dues àrees.

Fitxa tècnica

1 Atlètic Balears: Pau, Tomàs, Josep, Borja, Alorda, Dani, Juanjo, Marcos, Garau, Flaqué, Latorre.

0 Lleida Esportiu: Porta, Brunet, David, Max, Marcel, Vice, Pere, Resa, Borda, Pego, Eloy.

Gol: 1-0 m. 53 Garau.

Àrbitre: Sr. Guillermo Cuadra

Targetes: el col·legiat amonesta Borja i Latorre per part de l’Atlètic Balears i; a David i Max per part del Lleida Esportiu.

 AT.BALEARES dh

El següent rival a batre serà el Girona DH.

Fotos: Guiem Sánchez; text: Silvia Pla

 

Los comentarios están cerrados.