Sports de ca Nostra

Prèvia 2ª Divisó Espanyola: CE Europa – Son Sardina femení‏

sonsardina fotoEl proper Diumenge 27 a les 17:30 hores, l’AD Son Sardina visita el Nou Sardenya, el camp de l’històric CE Europa de Barcelona, en la tercera jornada de lliga de la Segona Divisió femenina.

Després de 2 jornades de lliga les mallorquines acumulen 1 victòria i 1 derrota en dos partits molt ajustats que demostren la igualtat que es preveu al llarg de la competició. Fruit d’aquesta igualtat s’entén que l’Europa encara no hagi aconseguit puntuar tot i tractar-se d’un dels equips candidats a lluitar per la tercera plaça donat que les dues primeres estan reservades per a FC Barcelona “B” i Levante Les Planes, dos equips amb uns potencials molt per damunt la resta d’equips.

L’equip de Marga Mas recupera efectius que havien causat baixa per motius laborals les primeres jornades i espera poder tornar a Palma amb els 3 punts que li permetin no desenganxar-se dels llocs capdavanters, un dels objectius de l’entitat per aquesta temporada.

 

AD Son Sardina

Los comentarios están cerrados.