Sports de ca Nostra

PRIMERS AUXILIS AL FUTBOL BASE‏

CapturaLA CREU ROJA I LA FEDERACIÓ ENSENYEN PRIMERS AUXILIS ALS EQUIPS DE FUTBOL BASE

Dos voluntaris de la Creu Roja han començat a donar cursets de Primers Auxilis bàsics al Futbol Base. Els infantils de l’Atl. Balears han estat els primers.
Aquesta setmana ha començat el Conveni signat per les dues entitats, que suposarà la divulgació dels primers auxilis en cas d’emergència entre els joves futbolistes.
La iniciativa va ser de la Creu Roja, seguint les directrius internacionals que recomanen ensenyar aquest comportaments des dels 10 anys.
El Conveni el varen signar Miquel Bestard, per la Fundació, i el president de la Creu Roja de Balears, Antoni Barceló, perquè es començás a dur a terme aquesta temporada.
Cada curset durar unes dues hores i estan disponibles per a tots els equips de Futbol Base, des de Benjamins a Juvenils. La Fundació facilita el contacte entre els clubs i la Creu Roja per fer un calendari, amb una sessió setmanal.
L’objectiu del conveni és divulgar entre els joves les nocions bàsiques de Primers Auxilis, perquè sàpiguen actuar en un cas d’emergència, no només en el terreny de joc, sinó també en la seva vida familiar.
Poden assistir a les sessions, a més dels futbolistes, els tècnics, els ajudants i els directius.
Els voluntaris de la Creu Roja aniran equipats amb material sanitari perquè els assistents puguin identificar i evitar possibles situacions de risc, com són els cops de calor, la deshidratació i la lipotímia. També hi haurà exercicis pràctics de maniobres de reanimació cardiopulmonar amb maniquins reals.
FFIB

Los comentarios están cerrados.