Sports de ca Nostra

At.Balears ,recaptació fons per a refugiats‏

IMG_8907roda de premsa celebrada avui a la seu de la FFIB on hem presentat la iniciativa de recaptació de fons per als refugiats de guerra amb coordinació amb Creu Roja per aquest proper diumenge amb motiu de l’ATB – RCD Espanyol B.

Recaptació de fons per als Refugiats de Síria

 

Data, hora i lloc: 24 de setembre, 11:30h Federació de Futbol de les Illes Balears

Assistents:

    • Xavier König, Conseller Delegat ATB
    • Joan Bibiloni, Portaveu ATB
    • Miquel Bestard, President FFIB
    • Dolça Feliu, Directora Autonòmica de Cooperació Internacional i Inclusió Social de la Creu Roja Balears
    • 2 jugadors primer equipRecaptació pels refugiatsAvui dijous 24 de setembre l’Atlètic Balears presenta una iniciativa pionera entre els clubs de futbol de les Illes Balears comptant amb el suport de la Federació de les Illes Balears i en benefici dels refugiats de la guerra de Síria a través de Creu Roja Balears.Aquest proper diumenge 27 de setembre, amb motiu del partit dels Segona Divisió B entre Atlètic Balears i RCD Espanyol B (12h) i el de Juvenil Divisió d’Honor a les 16:30h, el Club destinarà tota la recaptació que es faci a l’estadi de Son Malferit a Creu Roja Balears, entitat que en les properes setmanes o mesos s’encarregarà de la organització i acollida dels 300 refugiats de guerra procedents de Síria.La donació que es farà a Creu Roja Balears serà a través de la recaptació feta tant a la taquilla -recordem que l’entrada al partit val 10€-; mitjançant la col·locació d’urnes per a què qualsevol persona pugui fer la seva donació al mateix estadi i també posam a disposició de tota la societat una fila zero per a poder fer qualsevol donació; independentment d’assistir al camp de futbol o no.Tot i que encara no es coneixen les dades exactes de quantes persones acollirà la societat balear així com tampoc la data exacta de la seva arribada o les necessitats concretes que aquestes persones necessitaran; però l’Atlètic Balears pretén mobilitzar i conscienciar la seva afició i simpatitzants per, entre tots, donar una mà a aquestes persones que tant ho necessiten en aquests complicats moments.Cal recordar que al partit de Lliga contra UD Cornellà, el primer equip botà al camp amb una pancarta de suport als milers de refugiats que cerquen una nova llar a qualsevol dels països europeus.Fila zero La Caixa: ES88 2100 5837 8902 0007 9756

Los comentarios están cerrados.