Sóller «B» 0 – Athletic Club de Montuïri 1

23 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
ImageProxyEren les 16h del dissabte 19 de setembre quan començava el partit al camp de Can Maiol.
L’encontre començava amb diversos atacs montuïrers, però la pilota es resistia a entrar.
Al segon temps els atlètics també gaudiren d’oportunitats, però tot feia semblar que el partit acabaria en empat a 0, malgrat el bon joc dels visitants.
Als darrers instants de joc, tot seguit d’una falta lateral, Servera assistia a oportú Rechach (94′) i entrava l’esfèrica dins de la porteria sollerica. En aquell moment i esclatava l’alegria montuïrera. Els jugadors (i algú més) formarem un caramull damunt del capità just devora d’un córner, amb acte de celebració i eufòria de guanyar els 3 punts.
Segons després l’àrbitre xiulà el final del partit.L’excursió fins a Sóller pels aficionats de Montuïri fou costosa, ja que deixant de banda el llarg trajecte, hagueren d’obrir la cartera en passar pel peatge en dues ocasions i a l’entrada del camp, des del club agraïm a la trentena d’aficionats que vengueren a veure el partit. Una vegada més a un partit a fora camp l’afició montuïrera superava en nombre a la local.Acabada la quarta jornada de la segona regional, l’Athletic Montuïri ocupa la 12a posició, un lloc més digne que les primeres jornades.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Oritz, Cerdà Cifre, Rechach(c), Miralles Gomila, Sánchez, Andreu, Mateu, J. Mas i Mayol.
Suplents: Bergas, F. Mas, Tugores, Servera i Mesquida.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol.
Targetes grogues: Miralles Gomila (24′), Andreu (30′), Ortiz (80′) F. Mas (87′), Sánchez (90′).
Àrbitres: Ginard Sánchez assistit per Miró Carmona i Prats Miró.
Canvis: Servera per Andreu (45′), Mas per Mayol (55′), Mesquida per Mateu (78′).

El vinent partit serà a les 17h al Revolt, Athletic Club de Montuïri – Son Ferrer.

Comentarios cerrados