Sports de ca Nostra

LA FUNDACIÓ DÓNA MATERIAL ESPORTIU AL CLUB SANT VICENÇ DE PAÜL

00100_0001005278_2_paullEl club de la barriada de La Soledat, que acull infants amb recursos escassos, va acabar la reforma de la pista de futbol sala. La Fundació del Futbol continua ajudant als col·lectius desfavorits de la barriada palmesana de La Soledat.
Els directius de l’Escola Sant Vicenç de Paül varen rebre pilotes i camisetes.
El president del Club, Bernat Bono, va agraïr les ajudes que reben per part de la Fundació de la FFIB, ja que els futbolistes que formen part dels seus equips no poden cobrir totes les despeses de la competició.
El president de la Fundació, Miquel Bestard, va assegurar que la col·laboració continuaria, no només per les necessitats del Club de Futbol, sinò també perquè la FFIB vol ajudar a les famílies marginades de la barriada de La Soledat, on està ubicada la seu federativa.
FFIB

Los comentarios están cerrados.