Sports de ca Nostra

Els Tamarells en les festes de Sant Nicolau, torneig de futbol-sala i concert solidari.‏

Penya Barcelonista 1LA NOSTRA PENYA GUANYA EL TROFEU SANT NICOLAU

 

Cap de setmana intens d’activitat per la Penya Barcelonista Els Tamarells  en les Festes de Sant Nicolau a Cas Concos. El divendres l’equip de la nostra penya dirigit per Marc Lladonet disputava el torneig de futbol-sala a la SE Cas Concos, en un partit molt emocionant i també esportiu on finalment varen vèncer els barcelonistes per un ajustat 8-7, amb quatre gols de José Manuel González (Petty), i un per Miquel Artigues, Andreu Julià i Joan Pere Maimó. Per la penya barcelonista s’alinearen Bartomeu Adrover, Biel Fiol, Miquel Artigues, Antoni Adrover, Antoni Matemales, Salvador Lladonet, David Garrido, Jaume Rigo Tous, Joan Pere Maimó, Caroline Foresti, Petty i Andreu Julià. Se va donar la circunstància de que hi participaren quatre de la família Lladonet, Marc el pare fou l’entrenador de la penya, Salvador el fill jugà amb els barcelonistes, Marc el fill jugà amb els concarrins, i Tomeu l’oncle fou l’àrbitre del matx. Volem agrair la participació dels nostres jugadors, l’esportivitat de l’equip local, l’ajuda dels directius, els ànims dels socis i seguidors, a Tomeu Lladonet per venir a xiular l’encontre i al poble de Cas Concos, amb el batle Toni Oliver al capdavant, per cada any fer-nos trobar com a casa.

 

CONCERT SOLIDARI A FAVOR DE BALEARS CONTRA EL CANCER

 

I el dissabte vespre la penya va col·laborar amb el Concert Solidari a favor de l’entitat Balears contra el Càncer, on va cantar el nostre directiu Guillem Monserrat, rodejat d’excel·lents artistes. Fou un vertader èxit de públic (més de 500 persones ompliren el recinte d’Es Cavaller) i de recaptació (4.890 euros) per una causa on la nostra societat n’està molt sensibilitzada. Per molts d’anys poguem reviure tots amb salut les festes de Sant Nicolau.

 

La Junta

Los comentarios están cerrados.