Xisca Tous (Diablillos) i Joan Nadal (CN.Llucmajor) campions de Balears en TriatlĂł Olimpic

11 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

12004147_10152996150311059_5585416424656290347_nXisca Tous (Diablillos) i Joan Nadal (CN.Llucmajor) es van fer amb el tĂ­tol de Campions de Balears en TriatlĂł Olimpic disputat a Palma sota el marc del Skoda TriatlĂł.
Tous va liderar la prova de principi a fi, quallant aixĂ­ una temporada excel·lent per a la millor triatleta Balear de la histĂČria, que va estar acompanyada al pĂČdium per Villalonga 2a i Gascuñana 3a.
En categoria masculina, en canvi, es va decidir en els Ășltims km de cursa a peu que van resultar decisius amb el millor parcial de Joan Nadal, arribant a meta en solitari adjudicant-se el tĂ­tol balear per davant de Paco Arnau i Guillem Soler.
El tĂ­tol de clubs va ser per al CNLlucmajor per davant de Xtrem CalviĂ  i MallorcaTraining m3t.

Font i foto:FederaciĂł de TriatlĂł de les Illes Balears