Sports de ca Nostra

Prop d’un centenar de persones ja s’han inscrit per a la gimcana Trescabarris de Bons Aires‏

th4KMZUUMKMés de 20 grups ja s’han inscrit per a participar en la gimcana popular Trescabarris que tendrà lloc al barri de Bons Aires aquest pròxim diumenge, 13 de setembre, a partir de les 10.30 hores, amb motiu de les Festes de la Mare de Déu de la Salut. Els grups estan formats per un mínim de 3 i un màxim de 5 persones.

La inscripció i la participació en la gimcana són gratuïtes. Avui encara es poden inscriure, presencialment, a les oficines del Servei de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, plaça de Santa Eulàlia, 9, 4t pis, fins a les 14 hores, i a la seu del Centre d’Estudis de l’Esplai, al carrer de Pere Martell, 44, de 17 a 20 hores.

També es podran fer inscripcions el mateix diumenge 13 de setembre, al punt d’inscripció que hi haurà instal·lat a la plaça de Santa Pagesa.

Per a fer la inscripció cal presentar el full d’inscripció degudament emplenat i signat pel responsable del grup i les autoritzacions paternes/maternes dels menors participants.

El full d’inscripció i el model d’autorització de menors es poden descarregar a la web de l’Ajuntament (www.palma.es).

Amb aquesta gimcana es vol possibilitar un major coneixement de les barriades i de les entitats i col·lectius que desenvolupen la seva activitat a un territori i per aquest motiu, se celebrarà cada any a un barri diferent de la ciutat.

 

 

Los comentarios están cerrados.