Sports de ca Nostra

Fútbol Sala ; Esplugues i Santa Eulàlia busquen la victòria en el seu debut a Segona B

9a57f54d27fd444e2cf20f1adbafa236_LDos equips nous a la categoria s’enfronten en aquesta primera jornada. Els conjunts renovats de Jacob Bustamante i Marlon Velasco arriben amb molta il·lusió i moltes ganes a la cita.

 

Els locals són un equip pràcticament nou, que mica en mica es adaptant al que busca el seu entrenador i els jugadors ja es van coneixent cada vegada més. Després d’una pretemporada curta però intensa els del Baix Llobregat afronten aquest partit amb la il·lusió del debutant. L’entrenador local és conscient que queda camí per arribar al que volen, però està segur que l’equip competirà i donarà la cara. Serà un any per gaudir patint junts.

 

Els visitants, per la seva banda, arriben amb molts entrenaments a les seves cames però amb només un partit de preparació, degut a la falta de rivals a Ses Illes. Avui divendres faran la última sessió preparatòria abans del debut en lliga ja amb tota la plantilla al complet després de tancar les noves incorporacions aquesta setmana. L’equip viatjarà demà cap a Barcelona.

 

Jacob Bustamente no podrà comptar amb James Webb, al que encara no es li ha pogut tramitar la fitxa federativa. Marlon Velasco, per la seva banda, disposarà de tota la seva plantilla a excepció de Benjamin Charlton per motius personals.

 

 WEB CATSALA

 

Los comentarios están cerrados.