EL CVS TANCA UNA LLARGA TEMPORADA DE VOLEI AMB UN EMOTIU SOPAR

8 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

ImageProxy.jpg1Aquest passat dissabte, el CVS va celebrar el tradicional sopar de cloenda de la temporada. En el marc incomparable del Restaurant Mar y Sol, davant la mar i els llaĂŒts amarrats al Port de SĂłller, els membres de la famĂ­lia CVS compartiren sopar i els millors moments de la temporada de cada un dels equips. En haver sopat el President del Club, Alfons Ramon, va donar la paraula a cada un dels entrenadors i un per un i començant pels mes petits, desfilaren l’escoleta i els tretze equips federats. Tots comentaren els moments mes destacats de l’any i molts es fĂ©ren entrega de regals i diferents records de la temporada.

Hi va haver un reconĂ©ixement especial als Cadets que es proclamaren Campions d’Espanya i per acabar la vetlada, Toni Pericas va fer entrega, com ja es tradicional de les taronges de plata a personatges vinculats al club que segons el seu ull clĂ­nic, s’han merescut una menciĂł especial durant l’any… hi va haver moments per riure i qualq’un per fer una llagrimeta

Des del CVS es vol agraĂŻr especialment al Restaurant Mar y Sol del Port de SĂłller, el tracte rebut, facilitant en tot moment que el sopar fos del gust dels assistents. Als sponsors i col-laboradors que fan possible el dia a dia del club i com no, als pares, mares i nins del club que son els protagonistes de tot aixĂČ.
GrĂ cies a totsi fins l’any que ve!!!.. Salut i Volei….
2 3 12365 ImageProxy.jpg56 ImageProxy.jpg569

Comentarios cerrados