Sports de ca Nostra

EL CVS TANCA UNA LLARGA TEMPORADA DE VOLEI AMB UN EMOTIU SOPAR

ImageProxy.jpg1Aquest passat dissabte, el CVS va celebrar el tradicional sopar de cloenda de la temporada. En el marc incomparable del Restaurant Mar y Sol, davant la mar i els llaüts amarrats al Port de Sóller, els membres de la família CVS compartiren sopar i els millors moments de la temporada de cada un dels equips. En haver sopat el President del Club, Alfons Ramon, va donar la paraula a cada un dels entrenadors i un per un i començant pels mes petits, desfilaren l’escoleta i els tretze equips federats. Tots comentaren els moments mes destacats de l’any i molts es féren entrega de regals i diferents records de la temporada.

Hi va haver un reconéixement especial als Cadets que es proclamaren Campions d’Espanya i per acabar la vetlada, Toni Pericas va fer entrega, com ja es tradicional de les taronges de plata a personatges vinculats al club que segons el seu ull clínic, s’han merescut una menció especial durant l’any… hi va haver moments per riure i qualq’un per fer una llagrimeta

Des del CVS es vol agraïr especialment al Restaurant Mar y Sol del Port de Sóller, el tracte rebut, facilitant en tot moment que el sopar fos del gust dels assistents. Als sponsors i col-laboradors que fan possible el dia a dia del club i com no, als pares, mares i nins del club que son els protagonistes de tot això.
Gràcies a totsi fins l’any que ve!!!.. Salut i Volei….
2 3 12365 ImageProxy.jpg56 ImageProxy.jpg569

Los comentarios están cerrados.