Sports de ca Nostra

EL CAMPANET ASSALTA NA CAPELLERA!

Manacor (Campo de Futbol)En un duel gairebé  inèdit, Campanet i Manacor no s’han enfrontat en els darrers anys ja que el Manacor , un club històric del nostre futbol més acostumat a jugar a tercera divisió i fins fa poques temporades equip de segona B i el Campanet, fins fa poc a segona regional.

El partit va començar amb un Campanet molt actiu a tres quarts de camp i de bon principi tenia facilitats per arribar a la porteria contrària , així arribaren les primeres centrades perilloses dels laterals, sobretot dels peus de Capellà i Joan Reynés.  Precisament en una d’aquestes, Joan Reynés posava una pilota de la línia de fons que el porter rebutjà, pero el rebot arribà als peus de Marc Ramis que de primera marcà el primer amb un bon xut al minut 9 de partit. Bona estrena de la titularitat per a Marc aquesta temporada.
Despres del gol, el Manacor estirà un poc les línies i va aconseguir crear perill a la porteria de Gost, sobretot amb un xut al pal i un un contra un amb Gost al darrer minut de la primera part.
A la primera part del Campanet també destacar dos xuts de Capellà de mitja distància fregant el pal i un travesser de Sergi.
la segona part començà molt bé amb una recuperació de Capellà del mig camp que assistí a Martorell i aquest se n’anà del defensa i va aconseguir batre per baix al porter. Era el segon gol del partit i el segon de Martorell aquesta temporada.
Després alguna arribada dels dos equips sense molt perill, del Campanet una passada cap a Dani Torres que aturà el porter quan ja es cantava el gol. I el Manacor també alguna arribada que solventà la defensa campanetera.
Al darrer minut marcà el Manacor després de rompre el fora de joc el davanter es plantà sol davant Gost i marcà per baix.
En definitiva, la primera victòria de la pretemporada, una victòria de prestigi contra un històric del nostre futbol.
FORÇA CAMPANET!!!

Los comentarios están cerrados.