Sports de ca Nostra

Segunda División Femenina ; L´Estartit-A.D. Son Sardina (1-2)

son sardina femeninoVictòria de l’A.D. Son Sardina al camp del difícil Estartit en un partit amb 2 parts molt diferenciades.

Les jugadores de Marga Mas, tot i avançar-se 0-1 al primer minut de partit, amb un gol de Marina Martín a la sortida d’un córner, no han sabut imposar el seu joc davant l’equip gironí, molt més acostumat al seu camp de petites dimensions, que amb un joc molt directe ha creat perill diverses vegades.

 

Les mallorquines, molt ben defensades avui per una excel.lent Marta Darder, i sortint a la contra, han vist com li empatàven el partit al minut 41 mitjançant una potent falta llançada per Sofía Hernández .

El descans ha servit per reorganitzar l’equip tàcticament i jugar-li de tu a tu al rival, en uns segons 45 minuts on l’intercanvi de cops ha beneficiat al Son Sardina, millor posicionat, amb arribades continuades a la porteria rival.

Maria Jose Alaminos, en una de les moltes arribades al minut 76 ha fet el segon gol amb un espectacular xut que ha entrat per l’escaire de la porteria rival.

Excel.lent victòria del Son Sardina en un camp que serà dels més complicats de la categoria.

 02

Alineacions:

L´Estartit: Roberta Archibald; Rebeca Gómez; Gemma Durán (Julia Casademont min. 81); Sofía Hernández; Blanca Cros (Carla Puntonet min. 30); Berta Bou; Rocío Gordo; Saray Mesa; Carla Puigrós (Cristina Mir min. 70); Laura Gasull y Carla Martínez (Clara Arco min. 54).

 

A.D. Son Sardina: Marta Darder; Claudia Nicanor; Esme Mendoza; Nani Haces; Mª del Mar Ponce (Inma Fernández min. 70); Patri Salom (Raquel Carpio min. 34); Tania Sánchez; Cati Manresa (Laura González min. 50); Marina Martín; Yoly Bonnín (María Serra min. 86); y Jose Alaminos.

 

Gols: 0-1 Marina Martín min. 3; 1-1 Sofía Hernández (min. 41); 1-2 Jose Alaminos (min. 76).

Arbitre: Pere Barceló Roca, assistit en les bandes per David Cabrera Vidal i Santiago Curbelo Menjuk.

Targetes: Per part de L´Estartit grogues: Carla Puigrós (min. 30), Berta Bou (min. 76) i l´entrenador Albert Pujol Gómez (min. 89). Per part del Son Sardina grogues: Nani Haces (min. 45) i Claudia Nicanor (min. 83).
Jose Haces para Sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.