Atlètic Balears-Eldense ; Patida primera victòria a casa (2-1)

30 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

2349ded3569ead5bfab7b23dd7e2272b_LPatida victòria en l’estrena a casa per 2-1 davant el CD Eldense amb un gol de penal de Fullana i un altre de preciosa factura de Chando. El quadre balearico, sense brillar, ha assolit tres importantíssims punts davant un rival que des del minut 41 jugava amb deu efectius després de l’expulsió de Gotor.

Atlètic Balears i Eldense iniciarien el xoc amb el respecte propi de les primeres jornades de Lliga. Els de Siviero poc a poc s’anirien fent amb el control de la pilota i amb la possessió; tot i així, els de Galiano serien qui s’apuntarien les primeres ocasions del partit. La primera se l’apuntava Ortega, Chando també tenia que perdia per línia de fons. Abans dels deu minuts, l’ariet amb més perill dels d’Elda, Cañadas, posaria a prova el porter alemany. Pliquett tenia una primera intervenció brillant tallant el que podria haver estat el primer gol de la tarda.

L’Atlètic Balears aconseguia fer una bona pressió al centre del camp i era pel carril de Kike on més mal es podia fer a un rival molt seriós i creatiu en la zona d’atac. Thilo seria qui ho provaria sobre els vint minuts en un llançament de falta però el seu xut sortia alt. Instants després Cañadas tornaria a provar sort en una jugada a la contra que sorprenia a Pliquett però l’alemany la desviava sense problemes. Al minut 41, l’Eldense es quedaria amb deu homes per l’expulsió de Gotor després de veure la segona groga en una disputa amb Chando. L’ATB havia de fer valer ara la seva superioritat numèrica.

Fins a la represa no arribava  l’acció. Joan Vich, amonestat, seria substituït per Juanjo. Cañadas tornava a posar a prova a Pliquett amb un fort xut que acabava en córner. Thilo ho intentaria de falta directa però no arribava encara el moment del gol. Al minut 57, Urzaiz cometia penal sobre Thilo que Fullana convertia des dels onze metres i pujava el primer gol al marcador (1-0).

Siviero buscaria noves idees en el canvi de de Casares per Tim; arribaria una nova ocasió de Kike per banda esquerra i al minut 70 arribaria el segon gol de la tarda. Esteban rubricava un gran centre per banda esquerra que Chando, d’esperó, enviava al fons de la xarxa (2-0).

L’alegria duraria poc ja que Diego Piquero, en els seus primers minuts sobre el terreny de joc, aprofitaria una errada dels blanc i blaus per anotar el gol que escurçaria distàncies (2-1). Tot i així, el domini era clar per als de Siviero.

Un altre nom propi de la trobada seria Malik Fathi. L’alemany, al minut 79 sortiria al terreny de joc en substitució de Thilo, després d’una lesió de genoll que li havia fet passar per quiròfan aquest estiu i no haver gaudit de minuts aquesta pretemporada.

En el tram final es vivien moments de nervis ja que l’Eldense, bolcat en atac, aconseguia posar en dificultats als balearicos. Tot i així, molt seriosos i clars en defensa aconseguien culminar el partit mantenint el resultat a favor (2-1).

Fitxa tècnica

2 Atlètic Balears: Pliquett, Vich (m. 45 Juanjo), Carles Marc, David Prieto, Wiemann, Esteban, Casares (m. 65 Tim), Kike, Chando, Fullana, Thilo (m. 79 Malik)

1 CD Eldense: Marcano, Ortega, Juanje, Urzaiz (m.77 Pepe Sellés), Gotor, Berforti, Kim Araujo, Petcoff (m. 83 Ivan Torregrosa), Carlitos (m. 60 Piquero), Cañadas, Serra

Gols: 1-0 m. 57; 2-0 m. 70 Chando; 2-1 m. 72 Piquero

Àrbitre: Sr. Polit Santana (Las Palmas)

Targetes: el col·legiat amonesta Vich, Kike, Fullana, Juanjo, Wiemann per part de l’Atlètic Balears i; a Berforti, Ortega, Cañadas amb groga i expulsa Gotor (m. 41) amb doble groga per part del CD Eldense

Observacions: 1.500 persones assisteixen al primer partit de Lliga de Segona Divisió B a Son Malferit