Marco Asensio, nova incorporació del RCD Espanyol

20 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

4748_banner El RCD Espanyol i el Real Madrid CF han arribat a un acord per a la cessió de Marco Asensio (Palma de Mallorca, 21/01/1996) per a la temporada 2015-16. L’acord quedarà completament tancat quan, aquest divendres al matí, l’atacant passi la revisió mèdica amb el conjunt blanc-i-blau, després de l’acord segellat entre totes les parts.

Marco Asensio és un talentós jugador amb un prometedor futur per davant que reforçarà la parcel·la ofensiva de la plantilla de Sergio González. El balear es va formar a les categories inferiors del RCD Mallorca i va fitxar aquest any pel Real Madrid. Aquest estiu es va proclamar campió d’Europa sub-19 amb la selecció espanyola, en la qual va tenir un paper fonamental i en la qual va coincidir amb el defensa del filial Aaron Martín. A més, ja ha debutat amb el combinat sub-21.

Asensio tindrà a un gran conegut al vestidor blanc-i-blau. Gerard Moreno, recent fitxatge del club, va compartir davantera amb ell en el RCD Mallorca la temporada 2013-14. Tots dos van formar un atac molt destacat i van forjar una bona amistat.

La presentació oficial de Marco Asensio serà aquest divendres a les 12h del migdia al Power8 Stadium. A aquesta hora atendrà els mitjans de comunicació acreditats pel club a l’Auditori de l’estadi al costat del president Joan Collet i el director esportiu Ã’scar Perarnau. Posteriorment, saludarà des de la gespa de l’estadi a tots els aficionats que s’acostin a aquest. L’accés dels aficionats serà per la porta 16 a partir de les 12.15 hores.
Web RCD.Español

4737_modal

4735_modal

Comentarios cerrados