CD Menorca de Lliga Nacional Juvenil – CCE Sant Lluis (Regional) 3-1

16 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

IMG_2108-e1439668105435L’Estadi Mahones ha estat avui testimoni del primer partit de pretemporada de l’equip Regional davant un CD Menorca de Lliga Nacional Juvenil molt mĂ©s rodat i que tĂ© el seu inici de competiciĂł d’aquĂ­ a 15 dies. Els pupils de JosĂ© Ángel Moyano han realitzat un bon partit per acabar la primera setmana d’entrenaments tot i que han caigut derrotats per 3-1, resultat que ja reflectia el marcador al descans.

La primera part, amb un CCE ple de nous jugadors i alguns en edat Juvenil, ha estat per als locals, que plantaven el seu onze inicial sobre el camp amb la intenció de seguir la seva posada a punt. El pas dels minuts reflectia la diferÚncia en quÚ es troben els dos equips en aquesta pretemporada ja que als de Moyano els va costar trobar el seu lloc sobre el camp en els primers instants.