Trobada amb les campiones de volei platja infantil a Palmanova

13 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

img_9176La trobada, que s’ha pactat amb el Direcció General d’Esports i Joventut i la Federació de Volei de les Illes Balears, ha servit per celebrar el trimof d’ambdós equips els passat dilluns en el Campionat de categoria infantil femenina de Volei Platja, on el CV Manacor es va alçar amb l’or i el CV Sóller amb la plata. La fita es va aconseguir al centre de Tecnificació de Volei Platja de Lorca, on es disputà aquesta final tan balear.

 

El director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, ha destacat el “gran Ăšxit esportiu que Ă©s per Balears tenir dos equips mallorquins femenins a la final del campionat d’Espanya . S’ha de valorar tota la feina que s’ha fet per arribar a aconseguir aquesta fita i per aquest motiu hem convocat aquesta trobada.” Gonyalons tambĂ© els ha volgut agraĂŻr “la representaciĂł de Balears que suposa haver quedat campiones i dur el nom de les Illes arreu de l’Estat.”

 

A l’encontre han assistit tambĂ© el President de la FederaciĂł de Volei de les Illes Balears, Andreu Mesquida, qui ha assegurat que  “no esperĂ vem assolir un Ăšxit tan inĂšdit com el d’enguany.” Mesquida ha remarcat la feina que s’estĂ  fent, sobretot, en els darrers tres anys, quan s’ha muntat aquest Campionat infantil de Volei Platja.

 

A la trobada tambĂ© hi han estat presents la gerent de la FederaciĂł de Volei de les Illes Balears, Dolors BesnĂ© i les jugadores d’ambdĂłs equips amb els seus respectius entrenadors.

 

CV Manacor: Rosa Mesquida, AntĂČnia Maria Riera, Paula Sitges, Lola Pinilla i Maria Amer amb l’entrenador Jaume Febrer.

 

CV SĂłller: Aina Pons, Mariona Galindo, Teresa Mas, Carla Bord i Marga Sastre amb l’entrenador Alfonso RamĂłn

fuente manacormanacor.com

Comentarios cerrados