La Copa i Lliga Juvenil menorquina ja té calendari

13 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_4999Poques hores després que es fes públic el calendari de categoria Regional per les seves competicions de Copa i Lliga, la FFIB va fer el mateix per a la categoria Juvenil a les mateixes competicions. Per a aquesta temporada, la novetat del format de Copa, amb semifinals i final de la mateixa manera que en categoria Regional, és un al·licient més per als equips.

En el cas dels pupils de Elias Noval, el CCE a quedat enquadrat en el grup B al costat de At. Ciutadella, CE Alaior, CD Menorca B, UD Mahón i Penya Orient. Els de Noval estrenaran competició del KO el proper cap de setmana del 13/14 de setembre al Municipal de Sant Antoni davant l’At. Ciutadella, la segona jornada els de Ses Canaletes s’estrenaran a casa davant la UD Mahón per després rendir visita al CE Alaior abans de les dues ultimes jornades de la primera volta que els enfronarà primer al CD Menorca B com a locals i al Penya Orient com a visitants . Per a la segona volta que començarà el cap de setmana del 11/12 d’octubre els locals actuaràncom a locals davant l’At. Ciutadella per tancar la primera part de la Copa a casa contra el Penya Orient.

Pel que fa a la Lliga, els nostres tornaran a iniciar competició davant l’At. Ciutadella el cap de setmana del 13/14 de desembre, una setmana després de la final de copa prevista per al 5/6 de desembre. En aquesta competició de lliga que acabarà el 29/30 de maig el CCE tancarà l’any com a local davant el Dosa CF esperem que a la zona més alta de la classificació.

Calendari Copa Juvenil Grup B

Calendari Lliga Juvenil Menorca

Comentarios cerrados