El batle de Palma acompanya als infants del projecte socioeducatiu NaĂŒm que visiten la Copa del Rey de Vela

7 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_1753JosĂ© Hila: “Un aconteixement tan important com Ă©s la Copa del Rei de Vela ha de tenir tambĂ© un caire social i que la ciutat l’aprofiti, com Ă©s fer possible que els nostres nins i nines facin diferents activitats”

 

Els infants de NaĂŒm han seguit la competiciĂł des d’un vaixell que els ha prestat el Club NĂ utic

 

 

Palma, 7 d’agost de 2015.- El batle de Palma, JosĂ© Hila, ha acompanyat avui el grup de 15 nins i nines del projecte socioeducativu NaĂŒm per a infants en risc d’exclusiĂł social, que avui han visitat la Copa del Rei de Vela. TambĂ© han estat presents el president del Club NĂ utic, Javier Sanz, la tinent de batlia d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll i el director general, Sergio RodrĂ­guez.

 

Hila ha destacat que aquesta iniciativa municipal ha fet possible que “aquests nins i nines tenguin la oportunitat de sortir de la seva situació habitual i viure aquesta gran experiùncia de sortir a navegar per la Badia de Palma i pasar tot el dia a la mar”.

 

El batle ha senyalat que “hem recuperat un projecte que s’havia deixat de fer en la passada legislatura” i ha subratllat que “un aconteixement tan important com Ă©s la Copa del Rei de Vela ha de tenir tambĂ© un caire social i que la ciutat l’aprofiti, com Ă©s fer possible que els nostres nins i nines facin diferents activitats”.

 

Els infants, acompanyats pels seus monitors, han fet un recorregut per conĂšixer les instal·lacions del club NĂ utic, on els velers participants estaven a punt d’iniciar la regata. A continuaciĂł han pujat a un vaixell que el Club NĂ utic ha posat a la seva disposiciĂł per seguir des d’alta mar la competiciĂł deportiva.

 

El batle ha agraĂŻt personalment al president del Reial Club NĂ utic, Javier Sanz, que hagi recolzat aquest projecte posant a disposiciĂł un vaixell, una col·laboraciĂł que “dĂłna als infants de NaĂŒm de viure una experiĂšncia molt diferente, inoblidable”.
Premsa Ajuntament de Palma

 

 

 

 

Comentarios cerrados