Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells; Ens ha deixat el nostre directiu, i soci d’Honor, Francesc Sola. Sempre et recordarem‏

04Paco va ingressar a la junta en el mes de juny del 2003, i en el període 2008-2013 fou vicepresident de la PB Els Tamarells. En l’estiu del 2014 va rebre el títol de Soci d’Honor de l’entitat. En aquests moments difícils per a tots, destacaríem d’ell el seu optimisme, vitalitat, i energia amb els que encomanava a la resta dels seus companys. Sense dubte que el buit que ens deixa serà impossible d’omplir, però ens recomforta saber que des d’allà dalt ens continuarà transmetent el seu somriure, força i dedicació per seguir fent barcelonisme. Ens deixa un dels penyistes illencs més emblemàtics, sempre present a a les trobades, aniversaria i actes, no sols de la PB Els Tamarells, sinó de les demés penyes balears. Sempre et portarem en els nostres cors, ETERN Paco !!

           La Junta Directiva
 
 Nota informativa: El velatori tindrà lloc el proper dimarts dia 28, de les 16 a les 20 hores, en el Tanatori del Bon Sosec.

01 02 03 04 05 06 08 SANYO DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 11 12 SANYO DIGITAL CAMERA 14 16 SANYO DIGITAL CAMERA 18 20

Escribe una respuesta

Un moderador leerá tu comentario y este podría tardar un poco en aparecer en el blog. No hace falta que lo vuelvas a escribir o enviar.