L’Ajuntament de Palma acull la presentació del torneig del World Padel Tour que se celebrarà a Son Moix‏

14 julio 2015 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

PADEL 3José Hila: “Esdeveniments esportius de primer nivell són fonamentals en una ciutat amb vocació de rebre turisme com Palma, i tenen un retorn extraordinari en dinamització de la ciutat i projecció a nivell internacional”

 

Aquesta setmana els millors jugadors del món es mediran en aquesta cita que forma part del circuit professional de pàdel

Palma 14 de juliol de 2015.- El batle de Palma, José Hila, ha presentat avui a l’Ajuntament el “Estrella Damm Palma de Mallorca Open, Trofeu B the Travel Brand” World Travel Tour, que tindrà lloc a la pista central del Palau d’Esports de Son Moix aquesta setmana, del 15 al 19 de juliol. El batle i els organitzadors han convidat els ciutadans i visitants a assistir a aquesta competició i gaudir de l’espectacle del “millor pàdel del món”.

140715 Padel 1

Hila ha assegurat que “Palma és una ciutat amb moltíssims aficionats al pàdel”, per això l’Ajuntament també ha volgut donar suport al World Padel Tour “amb el millor que nosaltres podíem aportar: la pista central del palau d’esports de Son Moix”.

 

El batle ha destacat que “esdeveniments esportius de primer nivell, com el World Padel Tour són fonamentals en una ciutat amb vocació de rebre turisme com Palma. I sens dubte tenen un retorn extraordinari en forma de dinamització de la ciutat i projecció de Palma a nivell internacional”. Perquè esport i turisme junts, ha assegurat Hila, “són un tàndem amb molta força a Palma, i a l’Ajuntament continuarem apostant per això”. El batle ha agraït a l’anterior equip de govern per dur aquest torneig del World Padel Tour a Palma.

 

José Hila ha felicitat als organitzadors, a la federació i als patrocinadors que hagin fet possible aquesta cita esportiva, que fa part del circuit professional de pàdel de referència a nivell mundial.

 

A l’acte, que ha comptat amb la presència dels jugadors Juan Martín Díaz i Roberto Sabas, han assistit el director general de World Padel Tour, Javier Porras; el conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, el director genral d’Esports del Govern; la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll; el director general d’Esports de l’Ajuntament, Sergio Rodríguez i el  president de la Federació de Pádel de les Illes Balears, Francisco Sanz.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados