#SomBlaus, nou concurs per col.laborar amb la campanya de socis del CCE Sant Lluis

6 julio 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

somblaus-300x152El CCE Sant LluĂ­s estĂ  preparant la nova campanya de socis i abonats per la propera temporada 2015/2016 i dins aquesta campanya hi haurĂ  una participaciĂł destacada dels jugadors i jugadores de les seccions de bĂ squet i futbol.

La Junta Directiva ha obert el plaç per participar en el concurs #SomBlaus. Els jugadors i les jugadores podran enviar fotos i videos curts al Facebook, Twitteer i Instagram, l’Ășnic requisit serĂ  que dins la fotografia hi hagi el hastag #SomBlaus. Fes la teva foto o video amb persones o llocs populars del nostre poble, o fotos divertides i originals relacionades amb el club i el nostre poble i pujeles a les xarxes socials etiquetant la foto amb el hastag #SomBlausCCE. Els clips de video no hauran de superar els 5 segons hi hauran de ser enviats tambĂ© per correu electrĂČnic a basquet.ccesantlluis@gmail.com o futbol.ccesantlluis@gmail.com.

Tens com data límit per pujar les fotos i videos diumenge dia 12 de juliol a les 0:00 hores. Dilluns es reunirà el jurat i triarà la millor fotografia o video que tindrà com a premi un vale de 60 euros en roba esportiva del CCE Sant LLuís. A demés la fotografia guanyadora serà emprada com a imatge de la nova campanya de socis i abonats.

Mostra el teu sentiment blau i col.labora amb el CCE Sant Lluís, perque tots formam part d’una gran família, la família blava, #SomBlaus.

BASES DEL CONCURS

PARTICIPANTS:

PodrĂ  participar en el concurs qualsevol persona de qualsevol edat. Cada participant podrĂ  presentar quantes fotografies vulgui, les quals hauran de ser inĂšdites: Ă©s a dir, que no hagin estat publicades, presentades o premiades en un altre concurs anteriorment. Totes les fotografies que es presentin s’hauran d’etiquetar amb el segĂŒent hashtag:#SomBlausCCE

DATA LÍMIT PER PRESENTAR LES IMATGES:

Les imatges i clips de video que es presentin al concurs es podran penjar a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram baix el hatag #SomBlausCCE fins el dia 12 de Juliol del 2015 a les 00:00 h. Els Clips de video hauran d’enviar-se tambĂ© a la direcciĂł de correu electrĂČnic basquet.ccesantlluis@gmail.com o futbol.ccesantlluis@gmail.com.

TEMÀTICA:

La temĂ tica del concurs i, per tant, el seu principal motiu artĂ­stic serĂ  el hastag #SomBlaus. SerĂ  condiciĂł indispensable que aparesqui a la fotografia o video, sense que estigui imprĂšs posteriorment.

TÈCNICA:

Les fotografies presentades via Instagram, Facebook i Twitter poden tenir aplicats els filtres que la mateixa aplicaciĂł proporciona. Els Clips de video no podran superar els 5 segons de durada.

JURAT:

El jurat es reunirĂ  dilluns dia 13 de Juliol a les 21 hores i farĂ  pĂșblica la fotografia o video guanyador a travĂ©s de les xarxes socials. El premi serĂ  un Vale de 60 euros en material esportiu del CCE Sant LluĂ­s. AixĂ­ mateix la fotografia guanyadora formarĂ  part de la nova campanya de socis i abonats del CCE Sant LluĂ­s.

 

Totes les fotografies i clips de video passaran a ser propietat del CCE Sant LluĂ­s i podran esser emprades per la entitat especificant autor de la obra.

CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados